Еньо избяга в Полша, подписва с носителя на Купата

08:16
Еньо избяга в Полша, подписва с носителя на Купата
Еньо Кръстовчев въобще не се бави с намирането на нов клуб и вече знае къде ще продължи кариерата си.

Нападателят от два дни е на проби при носителя на Купата на Полша Ягиелония Бялосток и тренира с тима, а в близките дни ще подпише договор с поляците. Според уговорката между ръководството на полския клуб и Кръстовчев той ще остане до четвъртък, когато ще се реши дали ще бъде част от тима.

"Кръстовчев наистина е в Полша - в отбора на Ягиелония, който спечели купата на страната този сезон. В момента тренира с тима, а тези дни ще мине медицински прегледи. Има много големи шансове Еньо да подпише договор с полския тим - заяви пред "7 дни спорт" мениджърът на Кръстовчев Емил Данчев.

Левски обаче няма да вземе и една стотинка за нападателя, тъй като той бе изгонен от мениджъра Георги Иванов за неспазване на режима и договорът му не бе подновен.

Официалният сайт на Ягелония вече публикува информацията за пробите на Еньо. В съобщението се казва, че освен Кръстовчев в тима е пристигнал и 18-годишният вратар Якоб Словик. Ръководството на Ягелония иска да направи сериозна селекция, с която да атакува групите на Лига Европа.

Поляците започват като носители на купата един кръг по-късно от сините, като има вероятност двата отбора да се срещнат в третия предварителен кръг на Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация