Ники Михайлов: Берба напусна националния заради българските медии!

18:40
Ники Михайлов: Берба напусна националния заради българските медии!
Вратарят на националния отбор Николай Михайлов разкри причината Димитър Бербатов да не играе за България.

“Ние само плюем и критикуваме, медиите вече отказаха най-добрия футболист от националния отбор - каза стражът пред “Гонг”. - Всички в отбора сме на едно мнение. Живея в Холандия, където журналистите само помагат на играчите. Откакто напуснах Левски, не съм чул една добра дума за мен. Пишат, че съм бил с някое момиче, а аз не го познавам. После феновете мислят, че не излизаме от дискотеките...”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
26.05.2010 12:10

Говорите глупости, аз съм Левскар, но не мразя Ст. Петров и Мартин даже като малък Мартин ми беше любимия играч, но простата му култура ме отврати иначе като футболист го харесвам. Фен съм от дете на Юнайтед и винаги искам да отбора да побеждава, не харесвам просто такъв тип играчи като бербатов, не харесвах преди и Форлан и Нистелрой, ненавиждам Инзаги, харесвам плеймейкъри и въобще играчи които играят с хъс, желание, трудят се и са самоотвержени, а бербатов не е такъв и затова не го харесвам. Дори си спомням че в интервю той беше казал че е левскар, така че вашите упреци са неоснователни. Ако Георги Христов беше в Юнайтед отношението ми щеше да е същото, ако не и по крайно.

van_basten90
26.05.2010 10:54

Вие си го заслужавете ве .копеленце некадърно.

FaNaTiKa
26.05.2010 08:53

напусна заради зависливите говеда, които само го плюят - сега да не ме разберете погрешно, не съм нито левскар, нито цесекар, но левскарите са долно племе, нещастници и злобари, точно те плюят по Стоичков, Емо Костадинов, Берба и т.н. те са пумията в обществото тези левскари, феновете на другите отбори не са толкова изстрадали и не са толкова озлобени

intermaina
26.05.2010 00:03

според мен Бербо напусна заради хора като - BoBi_Levskara и заради хората които нареждат състава

brickbat
25.05.2010 23:29

Аз сериозно да Ви кажа не си спомням да съм чел и чул някои по медията да е казал лошо за Бербатов, всичко което се пише за него е цитирано някой друг вестник и медия. Неможе целия свят да вижда, че Барби го мързи и няма сърце и само ние да се правим, че не е така и да казваме на черното бяло. Една камара защитници има на Бербатов в този форум, ами как ще коментирате това, че капитана, най добрия играч, най - големия голмаистор на България се оказа безхарактерна плюнка родена под щастлива звезда и сдаде байрака. Сега без него в атака ще сме много по бързи и вече имаме шансове да се класираме за Еврото. И ако се появи някои като Методиев и другите които ще го защитават и ще обесняват как живеем в пропаднала държава и всичко е измислица, ще ви кажа че вие също сте част от България и е смешно да говорите колко велик е Барби и колко тъпи са останалите, защото останалите сте вие.

Lollipopp
25.05.2010 23:06

ivan_denis99 - а ти въобще рефлекси имаш ли *joking* Бербатов не показа зряло мислене в ситуацията , а единствено - СЛАБОСТ *stop* *thumb_down*

Angel_Dust
25.05.2010 22:44

Не помня откога не съм срещал тук думи, казани на място. Dante_Shift - прав си, пич...
Лично мен не ми пука особено за Ники Михайлов, нито за това к'во пишели за него, нито к'во е вярно или не...Истината е, че ако журналистите пишат глупости доста често, то и самите футболисти като им се открехне плювалника - няма затваряне...Ами играй си там и се доказвай - хората виждат колко си добър и те приемат какъвто си...Ако говориш повече, отколкото риташ - значи нещо не е наред и точка!!!
Ако се пишат глупости от журналистите - истината е, че и куцо и сакато от футбола ни се извинява с тях - те били казали и к'во било обидно и т.н.
И с Бербата същата работа - по едно време се обсъждаше крехката му и чувствителна персона, обсъждаше се какво бил написал...
Като е избрал да е публична личност - да си бере гайлето какво пишели за него - с всички известни хора е така...А за Никито - да варди десет сезона така, както последните два мача...после и да говори, и да си спести приказките - ще има кой да оцени това!

Dante_Shift
25.05.2010 21:34

Абе момчето добре варди на нашата врата, поне в тези два, в които го гледах. Сапси дузпа срещу Белгия, имаше още няколко доста добри прояви в мача. Така че аз лично бих му гласувал доверие. Относно медийте : може да те направят на нищо и за тази работа трябва психика, а явно Бербо я няма. Все тая, дори немога да разбера защо още го коментираме това : Отказал се е и край - нямаше да бъде вечен. А и с него или без - ние пак няма да се класираме, докато футболни агенти редят националния отбор *sad*

BoBi_Levskara
25.05.2010 21:24

Пфф да не би медиите в Англия, Италия, Испания и всички други страни да не плюят техните звезди и да не лъжат относно връзки с разни момичета.Най-долното и срамно нещо за един футболист е да се оправдава с медийте.Това още веднъж показва колко е долен Бербатов, та и тая плюнка Михайлов.

AviMC
25.05.2010 21:06

Така, е това е работа на медиите. Обче когато си професионален футболист, знаеш си качествата, концентриран си изцяло въргу работата си-тогава каквито и писания да има по твой адрес не трябва да ти правят впечатления. Когато се подаваш този медиен натиск, ти потвърждаваш писаното и поемаш омразата на народа. *thumb_up*
Колкото за Ники: ivan_denis99, баща му стана известен на 28г. Ники тепърва прохожда и с всяка изминала година покачва потенциала си.

plezliooo
25.05.2010 20:42

все пак сме в България, това е работата на медиите

ivan_denis99
25.05.2010 20:36

а ти няма ли да си ходиш вече.това което можеше баща ти,го няма в теб,имаш рефлекси на вратар за Миньор(Раднево)