Евънс приветства Смалинг в Юнайтед

16:57
Евънс приветства Смалинг в Юнайтед
Централният бранител на Манчестър Юнайтед Джонатан Евънс заяви, че е щастлив от новия си четиригодишен договор с клуба и допълни, че пристигането на Крис Смалинг ще вдигне класата на "червените дяволи".

22-годишния национал на Северна Ирландия заяви: "Новият договор бе страхотен бонус за мен и аз бях радостен да го подпиша. До края на четвъртата година, аз бих искал да съм твърд титуляр. Следващия сезон ще бъде голям за мен, защото след подписването на новия контракт очакванията към мен ще бъдат още по-големи. Аз съм на 22 и след като вече преподписах, хората няма да гледат на мен като на младото момче в състава. Аз съм в първия тим от две години и хората очакват много от мен".

Евънс заяви за новото попълнение Крис Смалинг, който бе закупен от Фулъм: "Конкуренцията ще бъде много по-голяма, защото Крис Смалинг идва в клуба. Това обаче е добре за Юнайтед. Допълнителното напрежение не ме притеснява. Каквото е напрежението върху мен, такова е и върху останалите момчета. Аз просто искам да ставам все по-добър играч и да бъда важна фигура в състава на Манчестър Юнайтед".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация