Торес: Трябва да съм готов за първия ни мач

16:43
Торес: Трябва да съм готов за първия ни мач
Нападателят Фернандо Торес смята, че ще бъде напълно готов за първия мач на Испания на финалите на Световното първенство срещу Швейцария на 16 юни.

"Ел Ниньо", който оперира дясното си коляно през миналия месец след разкъсване на менискус, каза че възстановяването му върви перфектно и най-вероятно ще вземе може да вземе участие в контролите на европейския шампион със Саудитска Арабия, Южна Корея и Полша. 26-годишният голмайстор на Ливърпул заяви за "Марка":

"Аз съм в много добра форма и съм щастлив от начина, по който вървят нещата с моята контузия. Преминах две операции от януари насам, а това не е лесна работа. Всичко мина доста добре след първата, а целта на втората бе да съм готов след шест или седем седмици, така че сега започвах шестата седмица. Ще поработя доста сериозно върху някои неща през следващите няколко дни и ако Господ пожелае, ще съм готов на 100% за първия ни мач."

"Ла Фурия" е в Група "H" на Мондиала, като започва на 16 юни срещу Швейцария. След това на 21 юни е мача с Хондурас, а последната среща на иберийците от групата е на 25 юни срещу Чили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация