Фабио Аурелио си тръгва от \"Анфийлд\"

14:27
Фабио Аурелио си тръгва от \"Анфийлд\"
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че Фабио Аурелио напуска със сигурност стадион "Анфийлд" през това лято, след като двете страни не постигнаха договорка за нов контракт на играча.

Бразилският състезател получи предложение за "раздвижен" договор, който да се базира на изиграните му мачове през новия сезон. 30-годишният бразилец обаче иска постоянен договор, който да не зависи от тези неща, така че двете страни не се разбраха. Бенитес заяви за " Ливърпул Ехо":

"Договорът на Фабио почти изтича и той ще ни напусне. Опитахме се да намерим някакво решение по отношение на продължението на неговия договор, но е жалко, че нещата не се получиха. Той ни служи страхотно. Единственият проблем с него е, че той получи прекалено много травми и казвам това със съжаление, защото той има невероятни качества. Фабио е професионалист на топ-ниво, велик играч и добро момче. Той ще ни липсва и за нас беше чест да го имаме в редиците си. Тук става въпрос за страхотен човек, който дава винаги на 100% от себе си. Ние му желаем всичко добро."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация