Трика опитва да се върне в ЦСКА

10:52
Трика опитва да се върне в ЦСКА
Румънецът Еуген Трика прави опит да изкара "последно десет" с трансфер в ЦСКА. Според румънските медии в момента той се опитва да си уреди завръщане на "Армията", където игра до 2007 година, информира "7 дни спорт".

33-годишният Трика щял да дойде в ЦСКА в комплект с Валентин Илиев. Двамата бяха заедно тази пролет в Университатя Крайова - Трика като играещ треньор, Илиев като футболист. Университатя се спаси от изпадане именно с гол на Илиев. За следващия сезон обаче президентът на Университатя Митителу не възнамерявал да ползва услугите на Илиев. Трика пък напусна клуба по-рано след лют скандал с ръководството.

Източник от ЦСКА обаче твърди, че подобен трансфер е малко вероятно да стане. Новият треньор Павел Дочев имал други планове и най-много да върне Илиев обратно. За Трика обаче почти нямало изгледи трансферът да се случи. На "Армията" си изпатиха много зле от румънци тази година, след като треньорът Андоне напусна преждевременно, а привличането на Панку и Петре излезе пълен провал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

livpooll
25.05.2010 14:04

поредният мазухист,който иска да играе без да му плащат *lol*

luddeN
25.05.2010 11:01

"Трика опитва да се върна в ЦСКА" поне статията е днес, а не беше на вчера. (24 май)