Беглец от ЦСКА става шеф в Румъния

15:23
Беглец от ЦСКА става шеф в Румъния
Сензационна новина долетя от съседна Румъния. Избягалият от ЦСКА играч Даниел Панку може да стане президент на Рапид Букурещ, съобщава "Меридиан мач".

Според румънските медии лично настоящият собственик на клуба Джордже Копос е решил да даде властта в ръцете на Роналдо от Джулещи. Както е известно, Панку е любимец на феновете на "железничарите". Той е играл на "Валентин Станческу" цели 4 пъти - от 1997 до 1999, от 2000 до 2002, през 2006 и през 2008 г. За всички тези сезони с тъмночервения екип избягалият от ЦСКА футболист е изиграл 141 мача, в които се е разписал 56 пъти. Ставал е един път шампион, като е вземал и три купи на Румъния.

Копос ще направи Панку играещ президент, тъй като феновете на тима са бесни от факта, че грандът от румънската столица за втора поредна година няма да играе в евротурнирите и само подобно назначение може да ги умилостиви.

Ако Панку приеме офертата, е сигурно, че настоящият треньор на тима Йоан Андоне, който взе играча в ЦСКА, ще остане на поста и през следващия сезон. Андоне от своя страна иска да привлече в румънския клуб играча на Локо Пловдив Йордан Тодоров.

Футболистът избяга от ЦСКА преди повече от месец и в крайна сметка се разбра с ръководството на "червените" да прекрати договора си с клуба по взаимно съгласие. Това означава, че в който и отбор да отиде, в касата на вицешампионите няма да влезе никаква сума.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари