Иса, наказал ЦСКА, се връща на Герена

11:35
Иса, наказал ЦСКА, се връща на Герена
Исмаил Иса ще получи поле за изява след завръщането си на „Герена". 21-годишният футболист бе даден под наем в Локомотив Мездра през изминалия сезон и направи много силни мачове. Иса вкара 11 гола за "железничарите", които въпреки това не успяха да се спасят и изпаднаха в "Б" група. Той бе обявен и за най-добър млад играч в анкетата сред играчите в елита.

В същото време голмайстор за Левски тази година стана Христо Йовов със скромните 9 гола. Финансовата криза на "Герена" е още една причина Гонзо да се обърне към младия нападател.

Други двама нападатели на Левски пък най-вероятно ще напуснат отбора преди началото на новия сезон. Става въпрос за Еньо Кръстовчев и Иван Цачев.

Първият бе пратен в дубъла от Гонзо през втория полусезон, след като не е спазвал режима, който легендарният нападател е наложил. Цачев също не е в добри отношения с Георги Иванов. Босът на "Герена" няколко пъти показа, че не е доволен от изявите на младока. Гонзо ще се опита да го продаде за цена, която поне малко да закрепи положението на "сините", докато Кръстовчев ще напусне като свободен агент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetla_vn
24.05.2010 16:52

Кръстовчев , въпреки контузиите си , оправдаваше доверието , когато влизаше в игра .
Колкото до Цачев , момчето показа , че има талант , докато беше протстъпен в Пирин , а след завръщането си през пролетта в Левски Гонзо твърде рядко го пускаше в игра за да прецени , че не става за тима !