Бойкотът на Бербатов заради отказан отпуск

11:20
Бойкотът на Бербатов заради отказан отпуск
Звездата решил да напусне националния, след като не го освободили от контролите с Белгия и ЮАР

Интересна версия за отказването на Димитър Бербатов коментират националите. Според няколко души от отбора звездата е можел да остане в тима и за следващите квалификации, ако бил срещнал разбиране у ръководството на отбора.

Митко действително е подхвърлил още преди мача с Полша, че му идва да се откаже, но окончателното решение е взето след края на сезона в Англия. Катализатор за него е било и нежеланието на ръководството на тима в лицето на Станимир Стоилов и Наско Сираков да го освободят от участие в контролите с Белгия и ЮАР, твърди "Меридиан Мач". Бербо първо помолил Мъри да му даде почивка, защото умората и стресът му дошли в повече, а треньорът го препратил към директора Наско Сираков и шефовете в БФС. Те обаче не приели символичната молба за отпуск с мотива, че уреждането на контроли с класни съперници и без това им коства неимоверни усилия, за да изпращат на гастрол резервите.

В този момент благоевградчанинът вече бил наясно с бъдещето си и свикал пресконференцията, на която направи доста емоционални изявления, включително и призива към журналистите да го потърсят, след като приключи с активната си кариера, за да оправи футбола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sahi
24.05.2010 17:18

Тези така наречени "контроли" са за това а не за почивка те са го пуснали от Юнайтед 2седмици ваканция и той веднага и от националния поискал да се отърве.Той си е виновен,че е мързел.Тези контроли са точно за това да се съберат всички да се подготвят и да се види моментното състояние на отбора а не за "отпуска" и много успехи днес срещу ЮАР