Официално: Един от испанските халфове на Арсенал напусна клуба

10:20
Официално: Един от испанските халфове на Арсенал напусна клуба
Носителят на трофея "Лига Европа" Атлетико Мадрид обяви официално трансфера на халфа на Арсенал Фран Мерида, съобщава сайтът на "дюшекчиите". 20-годишният талант пристига на "Висенте Калдерон" като свободен агент, след като договорът му с "артилеристите" изтече в края на сезона и между двете страни не бе стигнато до споразумение за неговото подновяване.

Интересът на Атлетико към Мерида датира от две години и най-накрая роденият в Барселона талант се присъедини към втория по големина клуб в Мадрид. Младежкият национал подписа договор за 5 години с Атлетико.

Очакваше се този трансфер да стане факт още през януари, но тогава от лондонския клуб категорично отхвърлиха информациите, че подобно нещо е възможно.

Според медиите в Испания се очаква в близките дни и друг от испанските халфове на Арсенал да се завърне в родината си и отново да заиграе в родния си клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
26.05.2010 11:51

Manower Тъй като гледам почти целия отбор на арсенал е изгаден от юноши просто не са техни *thumb_up*

Manower
26.05.2010 09:56

Ти па се изказа *lol* школата на Барса била шитня хахаха за това голяма част от звездите са излезнали именно от там! Половината отбор на Барса е от школата! *thumb_up* Арсенал колко юноши имат в отбора си??

drusalin
24.05.2010 15:25

Xmeno когато стане звезда незнам ква работа има Барса там ? Те всички ще го искат както Фабрегас друг е въпроса че точно Барса няма да ги огрее *lol* *party* защото школата йм е баси шитнята.

Iv3rs0n
24.05.2010 12:20

за пореден път се удивлявам от статия в уинър не съм фен на Атлетоко но е малко тъпо в статия която би трябвало да е безпристрастна а аз прочитам: ...присъедини към втория по големина клуб в Мадрид. Ако бях фен на атлетико сега щях сигорно да псувам никои не оспорва че реал са по големи но феновете на атлетико не мислят така *thumb_down*

Xmeno
24.05.2010 11:29

"....най-накрая роденият в Барселона талант се присъедини..." - aко беше станал звезда като фабрегас бъдете сигорни че пак барса щяха да си го искат..

blago_pz
24.05.2010 10:42

"Според медиите в Испания се очаква в близките дни и друг от испанските халфове на Арсенал да се завърне в родината си и отново да заиграе в родния си клуб. " - важно е да поддържаме интригата *lol*

van_basten90
24.05.2010 10:36

венгер не даде възможност на това момче.дано му тръгне в атлетико.