В ЮАР ни определиха за \"слаба ракия\"

10:11
В ЮАР ни определиха за \"слаба ракия\"
Домакинът на световното първенство ЮАР уреди контрола с България, но очевидно не ни брои за голяма работа, пише "7 дни спорт".

То затова ни и поканиха – да ни бият и да влязат с настроение в първия мач от финалите срещу Мексико.

Нивото и имиджът на българския национален отбор са паднали до такава степен, че селекционерът на съперника Карлос Алберто Парейра реши да запази звездите Стивън Пиенар, Бени Макарти и Арон Мокоена. Те няма да започнат титуляри, вместо това ще играят онези, които миналата седмица победиха с 4:0 Тайланд. Обяснено бе, че Макарти, както и Теко Модисе са с грип и дори са изолирани. Вероятно щели да се оправят до днес, ама не било съвсем ясно.

" България загуби с 1:2 от Белгия, но въпреки това се очаква да окаже по-голяма съпротива от Тайланд", пише news24.com. "Титулярният състав ще излезе срещу Колумбия", добавят останалите медии в Йоханесбург.

Че сме по-слаба бира от Колумбия, говори и друг факт. Мачът с нашите национали трябваше да се играе на стадион "Сокър Сити", който ще е арена на финала на световното първенство. Миналата седмица обаче, без да съобщават причините, домакините преместиха контролата на стадион "Орландо". На него ще се състои концертът по повод откриването на първенството, ще служи и за тренировки, но няма да приеме мачове. Малка подробност е, че онзи ден на "Орландо" се игра важен мач от местната ръгби лига и се очаква теренът да не е в идеално състояние. Нас ни отпратиха от "Сокър Сити", но малка подробност е, че не сториха същото с Колумбия.

Селекционерът на ЮАР Карлос Алберто Парейра е културен човек и не ни нарече директно слабаци. Той обясни, че ще запази звездите си, защото са изморени от тежкия сезон.

"Ще направя промени през второто полувреме срещу България, едва тогава ще почна да пускам един по един играчите, които играят отвъд Океана", обясни бразилецът пред местните медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spaiker_89
25.05.2010 00:43

какъв мъри бе *sick* от левскарска отрепка чакай да направи нещо *thumb_down* не юар ми и малта ще ни мачка след време *erm*

black__wolf
24.05.2010 16:08

без треньор се играе трудно колкото и да са добри футболистите - Станимир и наско ВЪННННН !!! Ко няма да си отиде Бербатов - някво пешлеме от неговото време в ЦСКА да му казва какво да прави *lol*

excille
24.05.2010 12:09

Отдавна не бях чувал някой да нарича тези бездушници "лъвове". То ние от квартала да се съберем да играем повече ще се раздадем от тях.

AviMC
24.05.2010 11:40

Мъри е напът да промени тази представа за нац. ни отбор. Убеден съм в победата довечера на нашите лъвове. Успех *beer*

ivelina3
24.05.2010 11:27

докаде сме стигнали 4е тия да ни викат слабаци ХАХА еиии боби НАСКО мъРИ ХОДЕТЕ СИ ВЕ ОБИТАЦИ НАГЛИ ЗА ПАРИ