Наско забрани на Мъри да пипа състава

08:45
Наско забрани на Мъри да пипа състава
Директорът на националите Наско Сираков е забранил на селекционера Станимир Стоилов да пипа състава от мача с Белгия за днешната контрола срещу ЮАР, твърди "Тема Спорт".

Както е известно, след загубата от "червените дяволи" между двамата възникна конфликт за смените, които Мъри предприе в края на срещата. Именно след пускането в игра на Пламен Николов за сметка на Стилян Петров паднаха двете попадения за белгийците.

Единствената промяна в стартовите единадесет е свързана с левия бек. Тя обаче бе предварително планирана, тъй като Живко Миланов имаше мач с клубния си отбор Васлуй в събота, а на 26 май му предстои и финал за Купата на Румъния. Неговото място в състава ще заеме защитникът на Левски Веселин Минев.

Не е изключено да бъде сменен и халфът Чавдар Янков, който не се намира в добро функционално състояние. Вариантите пред Мъри са или да върне Благой Георгиев като вътрешен полузащитник, а на неговото място отляво да заиграе Николай Димитров. Възможно е също така някой измежду Пламен Николов и Павел Виданов да започне като централен защитник, а Станислав Ангелов да партнира на капитана Стилян Петров в средата на терена.

Николай Михайлов, който имаше проблеми с дясното коляно по време на контролата с белгийците, но успя да изкара мача, ще започне като титуляр срещата с домакина на световното първенство. Атаката отново ще бъде водена от Валери Божинов и Ивелин Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
24.05.2010 11:11

Или този саит отново спекулира или Наско неможе да разбере , че е по-добре да паднем в приятелска отколкото в евроквалификации.По-вероятно е сайта отново да спекулира...

lekotiii
24.05.2010 10:18

Защитата е трагедия разберете. Има момчета които имат самочувствие за тази работа - Орлин Старокин например. Тези притеснени позиорчета като Иванчо русия трябва да са последен вариант.