Нападател на Падерборн готов да дойде в ЦСКА

08:22
Нападател на Падерборн готов да дойде в ЦСКА
Голямата трансферна цел на ЦСКА – централният нападател на Падерборн Франк Льонинг е готов да дойде в отбора, пише "7 дни спорт".

Новият треньор на "червените" Павел Дочев е започнал преговори с футболиста от бившия си тим и засега изглежда доста вероятно той да акостира на "Българска армия".

Договорът на играча с Падерборн изтича на 30 юни и така ЦСКА няма да плаща нищо на немците за правата му. Франк е съгласен да облече фланелката на "червените" заради треньора и предстоящото участие на отбора в Лига Европа. Той беше привлечен в сегашния си клуб именно от Дочев.

Специалистът взeма Льонинг от Вердер Бремен. Роденият на 28 август 1981 година нападател е с основна заслуга за бързото завръщане на Падерборн във Втора бундеслига с 14 гола и 14 асистенции през сезон 2008/2009 година. През изминалото първенство пък той отново помогна на тима си за престижното пето място във втора лига на Германия.

Павел Дочев държи да привлече нападател на всяка цена, защото не е очарован от изявите на Дормушали Саидходжа и Руи Мигел. Треньорът познава отлично качествата на Льонинг и е заявил на ръководството на ЦСКА, че именно това е човекът, който ще помогне на "армейците" за спечелване на рекордната 32-а титла на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация