Бардон и Кривия не искат да си ходят от Левски

08:11
Бардон и Кривия не искат да си ходят от Левски
Левски се опитва всячески да изгони ветераните Седрик Бардон и Александър Александров, пише "7 дни спорт".

Двамата не сa нужни и ръководството прави опити да ги убеди да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие. Те обаче се опъват. Оттук възниква и големият проблем.

Бардон и Александров имат контракти за още една година и държат да ги изпълнят. Говори се, че спортният директор Георги Иванов вече е провел няколко разговора с футболистите, но опитите му да ги убеди да разтрогнат удрят на камък. Шефовете от "Герена" не искат да плащат заплати на състезатели, които няма да играят при новия треньор Ясен Петров. Кривия и Бардон са сред тях. Идеята на Петров е да налага футболисти, които имат качества да се развиват. Бардон и Кривия пък са в края на кариерата си.

Този сезон Левски вече се опари от сърбина Саша Симонович. Шефовете се опитаха да го изгонят през зимата, но халфът реши да остане, за да си вземе всички заплати до края на договора. От клуба спряха възнаграждението на Симонович и в момента той тренира на "Герена" само за здраве. Сърбинът обаче има да получава пет заплати и е готов да съди клуба. Именно поради тази причина Гонзо се опитва да уговори Бардон и Кривия да разтрогнат по взаимно съгласие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация