ЦСКА не губи надежда за Камбуров

11:26
ЦСКА не губи надежда за Камбуров
Мартин Камбуров е един от актуалните варианти за нов централен нападател на ЦСКА, съобщава "Меридиан мач".

Въпреки че голмайсторът е с единия крак в Левски, от "Армията" не губят надежда, че в крайна сметка могат да го привлекат. До евентуална сделка на Камбуров с един от столичните грандове ще се стигне едва след като той се завърне заедно с националния тим от ЮАР. Иначе играчът е желан на "Герена" лично от новия треньор на "сините" Ясен Петров.

Ако нападателят не се разбере с Левски, "червените" са готови да му дадат доста по-голяма заплата от вечния съперник. Както е известно, след последния мач на Локомотив София срещу Локомотив Пловдив, Камбуров заяви, че напуска "Надежда". За това призна и шефът на "червено-черните" Николай Гигов преди няколко дни.

Със сигурност голаджията няма да играе в чужбина, а връзката между него и ЦСКА може да направи мениджърът му Емил Данчев, който е в близки отношения с новия треньор на "армейците" Павел Дочев.

Апетит към Камбуров имаше и от страна на Черноморец Бургас, но след като Краси Балъков разбра, че не може да го привлече, купи нападателя на Берое Георги Андонов. Интерес към играча има и от Локо Пловдив, който едва ли би могъл да го вземе към този момент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
24.05.2010 16:57

Камбуров още преди години можеше да заиграе в "Левски" , дано вече е настъпил момента да вземе правилното решение .