Ридайте \"червени\" фенки, пропадна трасфера на Роналдо от Миньор в ЦСКА

10:27
Ридайте \"червени\" фенки, пропадна трасфера на Роналдо от Миньор в ЦСКА
Даниел Златков няма да играе в ЦСКА поне през първия полусезон на новото първенство, пише "Тема Спорт".

Миньор Перник е поискал 400 000 лева от „червените” за 100 % от правата на централния защитник. Сумата обаче категорично няма да бъде платена от ръководството на "армейците".

Предложението на ЦСКА е било за 100 000 лева и 50 % от следващ трансфер. По такава схема бе привлечен и Румен Трифонов през януари. Перничани обаче не са се навили на нова сделка при същите условия. Самият Златков пък преди месец преподписа с Миньор и договорът му вече е до лятото на 2013 година. Заплатата му бе увеличена от 2500 на 5000 лева. В "Борисовата градина" бранителят щеше да получава с 3 бона повече. 8000 лева е месечното възнаграждение в ЦСКА и на Румен Трифонов.

Червените вече се отказаха и от привличането на друг централен защитник – Иво Иванов от Берое. Той си затвори вратите към "Армията" със скандиранията "Бий чорбата по главата" часове след спечелването на Купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
23.05.2010 10:56

Иво,айде добре дошъл в Левски..приятно е когато се скандира този рефрен,но още по-приятно е когато се застане срещу нас (сектор Б) и се радваме заедно! САМО ЛЕВСКИ