Мъри пробва 11-е за \"Уембли\" срещу ЮАР

09:41
Мъри пробва 11-е за \"Уембли\" срещу ЮАР
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов ще заложи в контролата с ЮАР утре на състава, с който смята да започне квалификационния цикъл срещу Англия през септември, съобщава "Тема Спорт".

"Общо взето, съм наясно с много голяма част от титулярите, които ще излязат на "Уембли", но всичко зависи от функционалното и здравословното състояние след 3 месеца", каза Стоилов от Йоханесбург.

"Целта ни в понеделник е да изчистим някои грешки и да подобрим детайлите в играта. Иска ми се отборът да прояви повече агресия в офанзивен план. Естествено, че имам претенции и относно контрола на топката, но за това са контролните мачове. Показах на играчите забележките ми от проверката с Белгия и смятам, че срещу ЮАР няма да има пропуски от такова естество", каза още треньорът на националния тим.

Той заяви, че не смята повече да коментира темата с Бербатов, както и скандално напусналия Иван Стоянов.

"Каквото мисля по тези въпроси, вече го казах, така че за мен темата е затворена и няма смисъл да се спекулира повече, философията ми за футбола не може да се промени, това е", завърши Стоилов.

Снощи националите направиха втора тренировка в Йоханесбург, а заниманието бе проследено от множество чуждестранни медии, които вече имат пратеници за започващото там скоро световно първенство.

Българската група е зорко охранявана от полиция, като домакините са заявили, че това е нещо като репетиция относно сигурността на всички отбори финалисти, които ще започнат да пристигат в ЮАР след броени дни.

Следващата и последна контрола на националния тим е на 11 август, като съперникът не е уточнен. Преговаря се с Украйна и с Румъния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
25.05.2010 20:14

дано Англиа да се смили над нас и да не ни отнесе с повече от 3 на 0

drummer
23.05.2010 22:22

Абе приятел, тука не става въпрос за свободни боеве от ....веригата ММА...?! Не прекалявай със употребата на стимуланти! *lol*

fcb_spain
23.05.2010 18:12

не виждам за6то да не ги бием англи4аните на уембли,6том хърватите ги биха зна4и и ние можем