Джерард: Сега мисля за Световното, после ще решавам бъдещето си

09:25
Джерард: Сега мисля за Световното, после ще решавам бъдещето си
По време на миналия Мондиал потънах в мисли за бъдещето си и няма да повторя тази грешка още веднъж, каза халфът на Ливърпул Стивън Джерард.

Символът на "мърсисайдци" може би най-накрая ще напусне "Анфийлд", разочарован от последните няколко сезона без трофей. Полузащитникът говори доста да предстоящия Мондиал и личните си планове.

"Попаднах в капана на размисли за бъдещето на предишния Мондиал и сега няма отново да направя тази грешка. Ще мисля за бъдещето си след Световното първенство. Има много спекулации около мен в последните 2-3 месеца, но това е нормално, тъй като вече съм свикнал. От няколко години е така по-време на всеки трансферен прозорец. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане, но наистина в момента не се интересувам от това, което се случва в Ливърпул. Фокусиран съм изцяло върху предстоящия Мондиал", каза Джерард.

"Решен съм на всичко да вложа цялата си енергия за Англия. Изцяло съм съсредоточен върху предстоящите ни мачове. След като Световното свърши, тогава ще бъда изцяло фокусиран отново върху Ливърпул. Хората около мен са предупредени да не говорят за бъдещето ми и за разни спекулации, тъй като това не е важно точно на този момент", добави още халфът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
24.05.2010 12:22

иди в ман сити. Тан са големите "трофеи"!