Специалния си призна: Да, поемам Реал!

01:35
Специалния си призна: Да, поемам Реал!
Жозе Моуриньо призна пред телевизионните камери след края на финала на Шампионската лига, че напуска Интер, за да поеме Реал Мадрид.

"Искам да стана първият треньор в историята, печелил Шампионската лига с три различни отбора. Само от Реал Мадрид са проявили интерес към мен, но още не съм подписал договор с този клуб", споделя специалистът пред "Сат 1".

Запитан конкретно дали смята да помеме "Кралския клуб", Специалния отвърна ясно и точно:

"Да!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
23.05.2010 19:55

Лелеле много ви порасна...устата като Моуриньо ви пооправи! Някой да се опита да поспори и веднага децата ще почнат с бисерчетата!! Не се знаело кой ще е шампион хаха това виц ли беше или какво? Беше ясно, че Барса ще стане шампион, а Реал се надуваха и се надяваха да сгрешим. Да ама не! Като не си биеш конкурентите шампион няма да станеш! С чакане няма, за това Барса си помлати всички конкуренти за първито място! Атаката била мижава, абе я се осъзнай, ти анемия ли имаш или си на 50 % с мозъка си,а? crreal тоя па, дечко я кротко! Кво си ми се разпенил като див пес тука! Защо като ти направо си... Ще пиша където си искам! Земи се поогледай, че само лайна хвърляш! Момче ще ти кажа едно*wink*тбор е 11 играчи, който играе като ОТБОР! А отбор не е от 11 звезди, който играе всеки за себе си и иска слава само за него си! Отбор от звезди не става! Не става само с ядене трябва акъл! Какво съм тръгнал да си губя времето с ниско интелектуални дечковци! Учете езициии...

drusalin
23.05.2010 16:42

Manower зле си човек миналата година направо си ва подкрепиха за да станете шампиони в Шампионската лига имаше си дузпа за Челси 100%-това ама на само ви подкрепят съдийте. Толкова си зле че бълваш само глупости. До последно не се знаеше кой ще е шампион защото Барса можеха да се оакат накрая с тая глупава атака дето имат. Винаги Реал си е на първо място и през този сезон направи страхотни игри просто нямаше късмет. Найстина Късмета ви помогна много се превзимате всички фенове на барса и си мислите че отборчето ви струва нещо.2-3ма играчи играят в него другите са зле.Логично и отпаднахте и от Шампионската лига тази година ЧЕСТНО и Гуардиула беше надигран много добре. Вие "феновете" на барса може само да завиждате в тези статий като тази подобна. И това и правите толкова сте комплексирани че няма накъде. Просто през крив макарон ще видите нещо следващата година.... всичко е факти и ясно се вижда. *thumb_down*

crreal
23.05.2010 15:28

Manower Скрий се бе смешник със твоята "велика"бършилайна.Ще видим като почне първенството.Като казваш всеки да си гледа двора какво коментираш тогава бе.Нали си много сигурен в успеха на прехвалените,да видим.

Manower
23.05.2010 15:25

А и да добавя - какви пари за съдии, бе пич?! Не ви ли писна да се оправдавате само? Футболно доста изоставахте от нас в изминалия сезон и то шампиона си бе ясен! За вашата траснферна политика трябва да се учи в НСА как да не се прави! *lol*

Manower
23.05.2010 15:21

хаха да не си харчели парите *lol* гледайте си във вашия двор, че от към титли нещо музейчето ви е бахтасяло....Перес е най-големия идиот, който може да съществува във футбола!Щял да го остави на мира,вие вярвате ли си? Май собствения президент не си познавате...ако не спечели от първата година титли Моуриньо ще си стегне багажа! И Мо да е начело на Реал, нас това даже ни най-малко ни вълнува камоли да ни е страх! Барса и догодина ще мачка в Испания! Ае със здраве!

GodPlayer
23.05.2010 14:36

и по добре Барса да не си харчат парите за футболисти, а да ги пазят за съдии *beer*

crreal
23.05.2010 13:14

Свинята Перез тоя път няма да се бърка в работата на тренера.Това го показва статията "Реал уговорили Силва за 30милиона,чакат удобрението на Специалния"Дори да не спечели ШЛ от първата година,него поне ще го оставят 2,3 години на спокойствие.Ето с Интер първата година стана "само" шампион на Италия,което в момента е доста по лесно от Испания,но втората година Исторически Требъл.

Dido_Man_U
23.05.2010 12:46

Предстои да гледаме голям цирк , ако поеме Реал *lol* *lol* *joking* *sick*

nasran_chorbar
23.05.2010 12:09

БарЦелона да забравят за титла следващите няколко години *joking*

Notlike
23.05.2010 10:39

Не знам как ще вкара толкова звезди в ред. Докато в Интер и Порто се целеше основата да е в колектива, тук има разглезени звезди, които дооста по-трудно ще ги вкара в ред. Пожелавам на Реал четвъртфинал *joking*

donatelo
23.05.2010 10:24

Определено ЕЛ КЛАСИКО следващия сезон щее по интересно. *thumb_up*

fitnes_mania8
23.05.2010 09:34

нормално постигна всичко с Интер... успех дано Реал е Реал вече *beer*

apf
23.05.2010 09:28

В Реал ще се издъни. Там Перес ще му налага мнението си за състава. Моуриньо играе отборен футбол, докато за К.Роналдо това е табу.

Barca_fen112
23.05.2010 09:20

Това бе напълно ясно ! Хайде очакаваме го на Ел класико след няколко месеца *smile*