Ван Бомел: Интер не беше по-добрият отбор!\"

00:42
Ван Бомел: Интер не беше по-добрият отбор!\"
Капитанът на Байерн Мюнхен Марк Ван Бомел разкри, че е много разочарован от загубата на своя тим на финала в Шампионската лига. Холандецът е на мнение, че Интер не е бил по-добрият отбор, а просто е бил по-ефективен.

"Днес не спечели най-добрият, а най-ефективният отбор. Не можем в никакъв случай да обвиняваме Томас Мюлер за изпуснатите положения, той изигра един страхотен сезон. Но това са решаващи моменти, в които се печели такъв мач. При тях трябва и малко късмет. Няма значение кой е направил грешките. Ние играем заедно и днес заедно загубихме този финал. Ако бяхме спечелили днес, сезонът щеше да е невероятен, но и така не е лош", споделя халфът на баварците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
23.05.2010 01:22

може и да не са били по-добри , но пък и Байерн М. не са добри. *lol*
Измъчени победи срещу фиорентина и ман юн. *beer*
Ман Юн игра 1 полувреме футбол и това им стигаше да победят , жалко че още в първото полувреме на мача в Манчестър Руни имаше болки и не успя да стряска сакатите защитници на немците. *joking*
Да не говорим че при две добри полувремена си вземаха англичаните мача от воле.
Та на едните им трябва едно полувреме , а на другите 3 за да се увенчаят с успех. *thinking*
От това може да се прави извод и то много сериозен

ApLeKuHo
23.05.2010 01:08

Е нямам думи... Тоя жалкия ли ще ми говори за отбора на Интер... През целия мач им симпатизирах, защото мразя Интер в червата, ама трудничко да играеш без съдията както беше предните 6 мача на Байерн. За купата на Германия пак съдията им целуна задниците, ама Хауърд Уеб не им се даде... Докога ще гледаме анти футбол не е ясно!
Евалата на Блякпул и Кардиф... Имаше публика колкото на Бернабеу и беше по стойностен мач !

dimitar4oo
23.05.2010 00:52

най- долния играч на Байерн намери да говори, направи 10 фала и все мята ръце че не е виновен и се сърди чак че съдията свирнал.. да му е*а майката говедо.

Loading_
23.05.2010 00:44

Е вие кво очаквате да каже, Интер бяха по-добри ли? трябва да се оправдаят *smile*