\"Димитър Бербатов не е олигофрен\"

15:47
\"Димитър Бербатов не е олигофрен\"
"Димитър Бербатов да не е някакъв олигофрен, че да си променя мнението и решенията само за няколко дни. Той няма да играе повече за националния отбор на България и това е факт. Дори и откритото писмо на Слави Трифонов няма да промени решението му. Иначе аз лично се обадих на Трифонов, за да му благодаря от името на Митко за това, което направи", заяви мениджърът на игрча Емил Данчев за BSport.bg.

Личният агент на Бербатов не подмина и писанията в родната спортна преса.

"Недоумявам как уважавани марки в спортния печат не написаха нито ред за официалното становище на Манчестър Юнайтед, което категорично опроверга спекулациите около бъдещето на Митко, като сър Алекс Фъргюсън лично обяви, че Бербатов остава играч на "червените дяволи". За това нещо не се написа нито ред.

Иначе редовно се дава трибуна на всяка една свинщина, която излиза по адрес на моя клиент в жълтата преса на Англия, в лицето на таблоидите "The Sun" и "The Mirror", заяви разпалено Данчев.

Той коментира още и отношението на Бербатов към българските журналисти:

"Митко е наясно, че в България не всички са настроени срещу него, но засега ще спре с медийните си изяви пред българската преса. Вестник "24 часа" е партньор на неговата фондация и затова там излизат последните му интервюта, засега", уточни Данчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
22.05.2010 16:42

Дали не е? *lol* Това в кръга на шегата иначе Митко е много добър футболист,може би в Манчестър не е на топ ниво защото клуба е прекалено голям за него,но е доказал добри игри във средни по големина клубове в европа.Колкото до национала не бързайте да се радвате че сме стояли добре с-у Белгия,не значи че всеки мач ще е така и съм сигурен че бербатов ще липсва на моменти.Да не забравяме че ако бяха вкарали дузпата мача можеше да отиде във съвсем друга посока и да съжеляваме за решението.Времето ще покаже.

BoBi_Levskara
22.05.2010 16:35

Видя се че без него сме доста по добре в Атака.Отдавна трябваше да се откаже от националния, нищо не играе и за втория ми любим отбор Ман. Юнайтед.Да се маха и от там.

Lollipopp
22.05.2010 16:33

да не забравяме как преди няколко години пак реши че се е отказал и в последствие се върна *lol*

atletico_manutd
22.05.2010 16:21

какво заглавие пак тупнахте *joking* понякога ме изумявате *lol*