Лечков поиска Мъри да напусне националния

12:10
Лечков поиска Мъри да напусне националния
Националът Иван Стоянов реши да напусне отбора и го направи. Постъпката му ще повлече конфликти. Те вече зреят. Стоянов е племенник на Лечков и това веднага доведе до спекулации. Заговори се дори, че лично вуйчото е наредил на играча да напусне. Лечков отрече.

"Иван ми каза за решението, но сам го взе", заяви вицепрезидентът на БФС, цитиран от "7 дни спорт".

"Аз отдавна съм казал мнението си. Националния отбор го видяхме в квалификациите. Няма смисъл да разкарва футболисти, да бият път, за да играят по две-три минути. Няма на какво да се надяваме с този треньор и с този отбор."

Лечков наистина каза думата си за Станимир Стоилов далеч преди загубата от Белгия. Той и Николай Гигов бяха хората, които не подкрепиха Мъри на изпълкома. Решението за селекционера го взеха други хора.

Самият Стоилов пък предпочита да мълчи и да не отговаря на Лечков. Хора от отбора обаче твърдят, че мърморел. Стана ясно още, че той и директорът на националния отбор Наско Сираков влезли в спор след мача на "Крал Бодуен". Сираков не бил съгласен с някои смени. Нашите водеха с 1:0 до 90-ата мин, но паднаха с 1:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RagnaroK
26.05.2010 11:02

AviMC само ще ти кажа ,че ти и други ламери като тебе дето грам не разбират от футбол сте с Мъри то другата част не са *evil* Мъри е една жалка пионка на Сираков и Михайлов и той самия ама грам няма качества да води национален отбор Най пресния и ясен пример е че го изгониха от Литекс като мръсно куче и след това станаха шампиони !!! Нито тактиката има тоя нито може да нареди състава нито знае кой да викне и къде да го пусне в националния абе пълна трагедия !!! 1000% тези смени срещу Белгия бяха първото решение на Мъри откакто е треньор и за това Сираков беснееше защото НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА КАК МЪРИ ПУ*КАТА Е ПРЕНЕБРАГНАЛ НЕГОВО РЕШЕНИЕ !!! Сираков и Михайлов редят отбора НЕ МЪРИ хлебарката !!! Разберете го веднъж за винаги и стига сте се правили на големи разбирачи *thinking*

AviMC
25.05.2010 20:57

Много правилно, Мъри нямам какво да му отговаря на този. Как може най-добрите ни футболисти от близкото минало сега да се държат като пу^ки?! Сигурен съм, че Мъри е професионалисти и грам внинание няма да обръща на подобни коментари от некомпетентни хора. *thumb_up* Успех Мъри, БЪЛГАРИЯ е с теб! *beer*

donatelo
25.05.2010 20:53

Откакто го свалиха от кметското място се сети да оправя футбола.Той село като Сливен неможа да оправи ,та футбола в България ли?

BoBi_Levskara
25.05.2010 15:28

Аз пък искам Лечков да спре да се рови в работите на националния отбор.Да се маха тоя от нашия футбол.

ReZo
22.05.2010 12:32

Стоилов ако има малко акъл в главата,би трябвало да прозре ,че Чавдар Янков в моментната си форма, не е футболист за основния ни състав .....няма 1 приличен мач за последните 2-3 сезона, а Стоянов вече бележи във вратите на руските грандове....Много субективизъм лъха от решенията на Стоилов и е напълно нормално някои да се почувстват неспераведливо засегнати от решенията му .....