Прехвърчаха искри между Наско и Мъри

08:39
Прехвърчаха искри между Наско и Мъри
Малка мълния е прехвръкнала между директора на националните отбори Наско Сираков и селекционера Станимир Стоилов, изтече информация от лагера на тима, твърди "Труд". След фаталния обрат в последните две минути на мача с Белгия от 1:0 до 1:2 шефът започна разпалено да говори на треньора. Не бе ясно защо, но се предполагаше, че Сираков недоволства от изявите на някой играч.

Едва по-късно се разбра - легендарният голмайстор избеснял от грешна смяна на Мъри, който включи Пламен Николов в 87-ата мин. Тогава футболистът на Литекс зае място в центъра на отбраната, а игралият тази роля Станислав Ангелов мина в халфовата линия. И рокадата се оказа фатална - синхронът в защитата изчезна и светкавично нашите инкасираха два гола.

В недоволството си Сираков първо бил краен, като дори в хотел “Хуса президент” в Брюксел обявил, че няма да пътува за ЮАР за контролата с домакините на 24 май в Йоханесбург. По-късно обаче страстите се успокоили и всичко минало като малък скандал в здраво семейство. Разбира се, воля за помирението имало и от двете страни, защото Сираков и Стоилов са железен тандем повече от 10 г. И неслучайно враговете им отдавна ги наричат SS или Ес-Ес-овците, без да е ясно това от респект ли е или от злоба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
22.05.2010 15:08

FLY Y и кастаров...плужеци били а?Пффффф злобари прости.....

krasenco
22.05.2010 14:37

Стоилов направи тази смяна заради Стилиян.Просто нямаше друг дефанзивен халф освен Ст,Ангелов,което мисля ,че е грешка.Щом е решил да ползва Ангелов като защитник,трябваше да вземе още един дефанзивен халф,примерно Тодор Янчев,а не да вземе 5 нападатели,при полужение,че играем с 2-ма и повече от две резерви са излишни.А и Сираков,какво се меси все!Все пак Стоилов е треньора и той трябва да решава кой да пусне и да си носи отговорност за това.

FLY_I
22.05.2010 13:54

кви искри между два плужека бе човек ,между тях може да прехвърчат само срамни буби и семенна течност

monsej
22.05.2010 09:30

И аз не знам защо в контролен мач пускаш играч в 87 мин!? Да се обиграе с тима за 5-6 минути? или да печелиш време, или да запише мач с нац.фланелка даден футболист? Беше глупава смяна, която ни костваше победата. Сираков е прав (както в повечето случаи), не бива така лесно да губим вече спечеленото. Освен ако домакините не са си платили за победата на БФС. Може и да е тайна клауза в договора касаеща приходната част. *beer*