Венгер: Един гол ще реши изхода на финала

19:34
Венгер: Един гол ще реши изхода на финала
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че финалът в Шампионската лига между Байерн Мюнхен и Интер ще е много оспорван.

Венгер смята, че Байерн има леко предимство в нападателна мощ за разлика от противника си, а и освен това баварците са в отлична форма. Французинът обаче е сигурен, че Жозе Моуриньо ще подреди отново тима си перфектно и италианският тим ще има превес в дефанзивната част от играта. Това значи, че мачът ще бъде много оспорван и според френският специалист срещата ще завърши с предимство от един гол на един от двата тима.

"Този мач е много труден за прогнозиране", заяви Венгер пред клубния сайт на Арсенал. "Бих казал, че опитът и зрелостта са на страната на Интер. А това може да бъде много важно в един финал. Но формата в момента е на страната на Байерн, защото те изглеждат така сякаш искат да вкарват голове за забавление. Изглежда сякаш са на друга планета в момента, така че ще бъде интересно. Интер има предимство в защита и това може да окаже влияние. Ще бъде завързан финал, това е сигурно. Един гол в повече за единия или другия отбор ще реши всичко според мен", сподели наставникът на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация