Мъри за бойкота: Аз преценявам кой и по колко да играе

14:14
Мъри за бойкота: Аз преценявам кой и по колко да играе
Националният селекционер на България Станимир Стоилов коментира действията на Иван Стоянов, който вчера се отказа да играе за националния тим под ръководството на специалиста.

Нападателят на Алания Владикавказ изрази недоволство от факта, че не попада редовно в сметките на Стоилов в мачовете до този момент.

"Аз съм селекционер на националния отбор и единствено аз преценявам кой играе и по колко време играе", лаконичен бе Станимир Стоилов от ЮАР, специално за "Гонг".

"В контролата с Белгия исках основният ми състав да играе 75-80 минути. Нямам толкова време за експерименти преди мача с Англия на "Уембли", добави националният селекционер.

Българският национален тим вече е в Йоханесбург за поредната си проверка. "Лъвовете" се изправят срещу домакините на Мондиал 2010 в понеделник. Полетът от Лондон до ЮАР е преминал нормално, а футболистите вече са настанени в хотела си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan_denis99
22.05.2010 14:14

кажете ми кои бяха добрите мачове на Иван Иванов,зетят(Миланов),Ч.Янков и дълбоката резерва на Твенте(синчето) в националния отбор.поради възрастта си явно немога да се сетя за такива мачове.

FLY_I
22.05.2010 13:51

кво решаваш бе да те еба в малоумното говедо ай махай ми се от ноцинала че ме дразниш от много време аз ти казвам ,келеш тъп и некадърен ,жена

Iv3rs0n
22.05.2010 11:41

manunited666 Ван Буитен и Томас Вермален не играха *beer* Но ми е много интересно ако не беше гола от засада и 2 рия с фаул срещи Н.Михаилов каде щеха да са сички дето обиждат Мъри... Не мога да разбера Кви Българи сте искате да се провалят само и само да махнат мъри сигурен сам такива като вас и по ТВ не трябва мачовете да гледат пък камоли на стадиона, стоите си у вас гледаите си клубните отбори как продават мачове и се излагат а Мъри и националния го оставете намира. *sick*

manunited666
22.05.2010 00:00

Той трябва да избере едни футболисти и с тях да прави отбор и да създаде синхрон.А не да редува само играчите и като дойде време за квалификацийте и да играят сеедно за първи път се виждат.Не става и по това как вие го искате.

manunited666
21.05.2010 23:57

kango без кой звезди са играли Белгия ? Те играха с максималното и през целия мач се ритаха.И тука става дума за национален отбор а не за клубен.Клубния има на разположение достатъчно мачове , че да си пробва 100 футболиста.Ама тука в национала е друго , мачовете са малко и нормално да избере едни футболисти.Вие какво си мислите , че националите играят всяка седмица и могат да си правят каквито си искар рокади ? Е жестоко сте се объркали , специалисти.Прекалено елементарно ги разглеждате нещата.Те играят по 2 мача в годината а те ми говорят да изрежда маса футболисти, тц тц .

Futbulfen
21.05.2010 23:50

Че промяна трябва да има..т'ва е безспорно,трябват нови футболисти..трябват новите Сираков и Стоичков.Но спрете да плюете по Мъри..той е последния виновен,че България отдавна спря да прави такива футболисти.Мъри прави даже чудеса от храброст с тоя потенциал и лично аз видях и някои положителни неща на белгийска земя.Единствения човек за нац.отбор за момента е той,дайте му шанс! Заслужава го .. има на какво да стъпи

kango
21.05.2010 23:35

Що да се ебавам за Краси,в Швейцария класира слабак 2 години подред за европа,3 години 4удо не става и го махнаха,а сега да не би тези футболисти,с които разполага да са мн силни за бг стандарти,отбора реално тряя да е около 6 място.В защита искам мн да видя футболисти като Венков,Занев,братя Миневи,Караславов и защо не Живко Желев,който десет години 4акаме да заиграе.Пък това е време за контроли и е време да се опита с някой футболисти,който да не са само защитници.Да извикат Балтанов, Трифонов, Делев, Макриев, Мицански например с головете трябваше да попадне в национала.Може да се даде шанс и на 1 или 2 млади игра4и от големи школи,които наистина имат качества като Кожухаров,дори за 15-20 мин,за да му се даде тласък,какъвто е бил даван на Мартин,Стилян и мн други.Да се пробват хора,които и да са но не наведнъж.Той ве4е 5 контроли все 1 и същи и иска нов облик и се чудим защо играем слабо и то с отбора на Белгия без големите му звезди

Futbulfen
21.05.2010 22:58

И дори да приемем,че тези футболисти са таланти и имат качества..добре,но на тях ще се разчита в следващото поколение за в бъдеще..за тези кфалификации ни трябва боеспособен отбор.Иво Иванов,Старокин,Караджов дори..това може да бъде отбора през 2014-15..но засега това е с което разполагаме!

manunited666
21.05.2010 22:55

Краси Балъков още няма опита.Илиев и него да го сложат пак ще има , ама той е левскар и пак ще се започне защо не пуска оня от цска защо не пуска ония двамата от цска.И добре бе Живко , Томашич , Вагнер били слаби а кои да сложат в защита ? Вие сте много странни бе.Тоя да не слагат , оня да не слагат а кой ? И сега разбирасе ще се започне с изреждането на играчи от Вихрен , Берое , Мездра , Локо Пд дета са млади и перспективни...Може да са добри ама идват от скапани отбори и един мач срещу отбор от ранга на Черна Гора и след 20 минути ще са без въздух.

Futbulfen
21.05.2010 22:47

Ти ебаваш ли се..Краси Балъков е толкова смешен,че няма накъде повече..добре,че има зад гърба си човек като Митко Събев,който изгради т'ва прекрасно съуражение,успя да наложи Черноморец като отбора на Бъргас...сигурен съм,че ако Краси беше поел Мездра,Пирин,Перник или т.н (клубове,в които не всичко отгоре е нормално) нямаше да се чува за него. За Илиян съм съгласен,ама нали се сещаш,че арменците пак ше загрухтят при първата загуба..той е от Левски,той нз си к'во..

kango
21.05.2010 22:43

чакаш отг за селекционер,ето няколко тренера който без натиск могат да се справят:Илиев-лошо тръгна и сега само заради Берое ще играят в Европа и има качества на лидер,а да не говорим за това че трудно се предава,те 2 пъти се разпадаха и 2та пъти остана,което показва и мъжество-нещо което мъри няма и си личи по езика на тялото му.2Красимир Балъков-по работата му в Грасхопър,сега и да не забравяме европейския манталитет.Не съм съгласен,че наши играчи само са проваляли отбора,изключвам мача с Кипър и слабия Котев,някой имат мн къса памет от срядата и мн бързо са забравили мача на Зетя,да не говорим преди какви ма4ове имаха Томашич,Топчо,Вагнер или по пресен пример със Сърмов и Минев,който иначе е добър футболист и има място в отбора.Трябва да се гледа реално като стане въпрос за България,а не да се налагат клубни пристрастия *thumb_up*

manunited666
21.05.2010 22:29

И другото което е , Мъри е най-качествения тренер в БГ в момента.И нямам предвид , че е най-малко слаб сред слабите а действително си ги знае нещата.Поне ги научи тия национали как да разиграват топката , защото преди това и това нещо не го можеха.Обаче той човека как да си върши работата като олигофрени като вас саму му се бъркат в нещата.Мъри тва , Мъри онова пусни тоя пусни оня ! Достатъчно вашите играчи пре*баха национала до сега такаче тихо.И без да ми говорите пак за Балъков , Стоичков и т.н. за това , че били от ЦСКА и някога помагали на отбора , моляви , запазете си достойнството и не говорете глупости.

manunited666
21.05.2010 22:22

Начетох се на прекалено много дебилни коментари и то най-вече на феновете на ЦСКА.Какво искате вие от Мъри ? Нали преди в националния имало само левскари , та се сърдихте защо няма играчи на ЦСКА.Оказахте натиск и вкараха ЦСКА-ри.Даже вкараха точно тия дето най-много тачехте Иван Иванов и Котев ... Котев опропасти първото полувреме срещу Черна гора но добре , че го смени та успея да спечели мача.Иван Иванов тотално подари мача на Кипър.Наще играеха , целеха креди , изпускаха а тоя И.Иванов само им пускаше голове назад , грешка след грешка.Сега какво иксате още ? Да вкарат и Караджов ли ? Ама той Караджов ако не пие до 5 сутринта щел да е добър защото имало потенциял в него а да и ни е носил много точки некогаси !!! Абе вие нормални ли сте ? Да спре да пие , да направи един силен сезон и чак тогава говорете за него.А темата за Мъри ... добре бе махат Мъри и кво ? Кой слагат ? Любо Пенев ? Стоичков ? Пламен Марков ? Стойчо Младенов ? Всички тези ваши любими цска-ри които ни правеха за смях каде ли не !!! Айде бе , предложете нещо , чакам отговор.Махат Мъри и кои слагат ? Айде чакам да ми отговорите !

Futbulfen
21.05.2010 22:19

Ех,тая червена наглост край няма..ама така е..Мъри и до ден днешен им бърка в здравенцето

Futbulfen
21.05.2010 22:17

Дайте да играеме с 6,7 прасенца..да могат да спят чорбарите..ето аз веднага виждам новите звезди на нац.отбор: Караджата,ПаФката ВиданоФ,Н. Манчев..и да не забравяме Борис ГалчеФ *joking* Ех,какъв отбор от чифтокопитни можеме да имаме,а тоя Мъри неуспелия (стигнал 1/4 финал за УЕФА и вкарал най-добрия бг отбор в групите на ШЛ)се ослушва..епа да се осъзнае мале.. *lol*

kango
21.05.2010 21:43

Като толкова знаеш кажи по-добър цз от Иванов от неговото поколение,Генев ли е по-добър,дет се насра срещу Цска,а ако играе с/у англия без черва ще остане или Николов от литекс,дето е най-голямото дърво играл в национала в последните поне 15 години.А за Караджов-гледал ли си го преди да стане пиянде,аз съм го гледал,често и мн мачове за юношите ни е носил точки и спасявал от двуцифрени резултати.Чичовото,ако го искат в цска или спартак москва-просто без коментар,защото е показал качества за искат да го вземат.Срядата загубихме заради великия Зет,казвам защото само това не ми коментира от поста по-рано

Kalinho
21.05.2010 21:06

Иван Иванов най - талантлия може ама в дискотеката, там наистина с караджата са най - големите. Не знам какво разбираш от футбол ама той прави толкова много грешки и при избора на позиция и при изнасянето ако не беше Ст. Ангелов мача щеше да е трагичен, има в пъти по талантливи и трезви от него *smile* А новото чичово колко гола е забил 1 или 2, и къде е твърд титуляр в Кавказ където от 3 години е извесна игра на име футбол.

kango
21.05.2010 20:31

защо да няма място в този момент Иван Стоянов или Иван Иванон или Караджата.1вия е твърд титуляр и ве4е заби няколко гола в русия,2рия е най-талантливия централен защитник от своето поколение,а Караджов има голям потенциал-стига да пие само 1 път в седмицата *wink* Защо левскарите толкова мн защитават тая путка мъри и не кажат защо паднахме от Белгия.Стоянов сиг тряяше за 2 мин 2 гола да набута или Иванов,който беше безпогрешен цял ма4 или Караджата,дет не влезе,но може да се окаже и Бербатов,знам ли ви

Iv3rs0n
21.05.2010 20:03

Leeds_bg а кой да словат бе Любо Пенев, Стоичков, Пламен Марков или пък на Гигант беляне Треньора ?!? Аре като толкова знаете и сте разбирачи кажете кой българин да сложат, защото чужденец няма да сложат по добре боби да си прибере парите в касичката ...

Kalinho
21.05.2010 19:47

еми специално за Михайлов, и аз до сряда бях против него но момчето ясно показа на всички, че заслужава. Заслужи го с играта си през целия мач. Дузпа хвана, и още поне 3-4 100% положения, и за разлика от другото вратарче Караджа ли е Войвода ли е не беше пил до 5 сутринта *smile*

Leeds_bg
21.05.2010 19:45

Никакъв шанс нямаме за успех докато този смешник е треньор.Той Гриша Ганчев не случайно го изгони.

dakata_966
21.05.2010 18:46

Еееее браво лефскарчета....добре,че се махна,нали ? Сега ще биеме наред,напук на Стоянов...

apf
21.05.2010 17:29

А Миланов и Михайлов с какво са заслужили място сред националите, та дори са и титуляри?

Iv3rs0n
21.05.2010 16:41

Много смешно наистина сте яко забавни *thumb_up* Него ли виждате тоя че краката не си познава след Чавдар Янков и барби тоя е 3 тия най-смешен футболист играл в националния последните 10 години. До сега го викаха заради Лечков което пък показва в каква пародия ни се превръща футбола и не говорете за мъри защото в цялата история на БГ само пената е над него ..... а той вече е по изкуфял...

drummer
21.05.2010 16:10

Абе вие сериозно ли мислите, че "синоптика" Стоилов може да има някакъв ...авторитет пред футболистите? Бербатов при него дори не се събличаше за тренировка! Хайде малко по сериозно бе! *lol*

RangerSS
21.05.2010 16:00

Айде племенника да не се прави на голяма работа. Може и Стоилов да не е Фабио Капело, обаче ако тръгне да му се моли нали ще загуби авторитет сред другите играчи. Ще видим как ще завършим квалификациите,според мен имаме добър шанс - Англия не са толкова силни.

redshark
21.05.2010 15:45

кат се изгаврят с нас англичаните ще ви видим как ша го хвалите тоя пендел *beer*

drummer
21.05.2010 15:37

Момчета това е само началото. А какво ще е, при включването на ...тайните оръжия на "Касъмпаша", Хичо Арсеналски и Сърмата,...бедна ви е фантазията! *lol*

ivan_denis99
21.05.2010 15:26

а за вратари да не говорим...михайлов е дълбока резерва в Твенте,Караджов погледни колко топки има забити в мрежата му,доста за вратар на отбор като ЦСКА,Мъренце...направи ли си труда поне да гледаш как пази Стоян Колев в Черноморец,добър вратар с много добри отзиви за последните мачове на клуба си.

ivan_denis99
21.05.2010 15:22

Мъренце,поне 90% от феновете на нац.отбор са на мнение че Иван Иванов не става дори за слабия ЦСКА,а камо ли за националния отбор...как прецени и по кои негови качаства си го харесал единствен и само ти си рещил че той е добър играч??? заради такива като тебе се махат почти на всеки цикъл от квалификации за европейско или световно по един кадърен футболист,а държите слаби играчи щото така ви изнася там на определен кръг от хора...Орлин Старокин е един от най-перспективните млади играчи в защита,Бодуров също,Иво Иванов и той,и ред други млади момчета биха играли не 100,не 200,а 300 пъти по-добре и по-надъхано от този лигльо Иван Иванов...

torres_229
21.05.2010 15:16

Колко глупава постъпка на Иван Стоянов.. Разсърдил се ,че го пуснал 2 мин., алооо кой беше ти ? Да не би да заслужаваш повече от Рангелов, Попето или пък от Божо да бъдеш титуляр? Точно пък той е най-малко доказалия се футболист в националния и тръгнал да се сърди, ай сиктир ! Като не ти изнася куфарчето и у Сливен..Мъри е треньор ,той преценява! Ако всеки ,който не е пуснат повече от 10 мин в игра тряа да се сърди ли? *lol*

drummer
21.05.2010 14:48

Какво ще правим? Каквото правим без мегазвездата ...Илиян Стоянов, и каквото правим, със супер звездите ... Иван Иванов и Живко Миланов...?! *lol*

Futbulfen
21.05.2010 14:40

Кратко,точно и ясно..браво Мъри! С теб сме!!!

Crissstiano
21.05.2010 14:24

И сега какво ще правим без мегазвездата на световния футбол Иван Стоянов *joking* .

apf
21.05.2010 14:21

Мъри, Мъри, колко си заблуден. Или нас баламосваш?