Стефанов: Не чакайте да кажа лоша дума за Вили

12:28
Стефанов: Не чакайте да кажа лоша дума за Вили
Собственикът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че няма да каже нито една лоша дума за бившия наставник на "белите" Велислав Вуцов.

Стефанов съобщи подробности за раздялата със стария наставник Вуцов, а освен това представи новия треньор Емил Велев на официална пресконференция в Пресклуб "България".

"Искаме да направим Славия един отбор, който може да се бори за по-високи цели, класиране в Европа, да развива нови таланти. Видяхте в мача ни с Белгия, какви футболисти имат те. Избрахме Емил, защото той още в Левски обичаше да налага млади футболисти, които сега имат сериозно име", сподели собственикът на "белите", говорейки за новия наставник.

\'Не чакайте да кажа лоша дума за Вили. Не сме загубили времето, в което бяхме заедно. Просто имахме различия в начина, по който искахме да вървим напред", продължи Стефанов.

"Искаме да виждаме плодовете от школата си. Не искаме играчите ни да остават надежди за цял живот. Ще ви дам пример с Димо Атанасов. Той от няколко години е определян като вечната надежда и така го провалиха, като не му беше даден шанс. С колко пари влезе в Европа Берое? Ето тук ни бяха различията с Велислав Вуцов. Той смяташе, че трябват скъпи попълнения. Според мен, независимо от парите, с една добра сплав от млади и опитни футболисти това може да се постигне", добави още "белият" шеф.

ой завърши с подробности около играчите на Славия, евентуалното ново осветление на стадиона и ситуацията около Илия Илиев. "Искам да поставим осветление, но ситуацията там е трудна. Надявам се, все пак когато всички документи са готови и това да стане. Не изплатих някои премии на играчите, защото не видях добра игра срещу Левски и ЦСКА, както и в мача, за който най-много ме е яд - загубата от Чавдар Етрополе. Някои ревнаха като магарета. Илия Илиев идва при нас със свободен трансфер. Лечков не може да прави никакви спънки, да не е цар? Те от кметството го изгониха дори", каза в заключение Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация