Милнър: Не съм сигурен за бъдещето си в Астън Вила

11:11
Милнър: Не съм сигурен за бъдещето си в Астън Вила
Халфът на Астън Вила Джеймс Милнър призна, че не е сигурен, че бъдещето му е свързано с бирмингамския клуб.

Английският национал е юноша на Лийдс Юнайтед, но след това бе привлечен от Нюкасъл. През 2008 година той пък премина за постоянно на "Вила Парк", след като преди това бе в тима под наем. Акциите на играча в момента определено се вдигат, след като селекционерът на Англия Фабио Капело заяви, че той е най-усъвършенствалия се играч през тази година, а освен това Милнър е свързван с трансфер в няколко английски гранда.

"Не знам", заяви халфът пред "Дейли Мейл", говорейки за това дали ще остане в Бирмингам и през следващия сезон. Според слуховете, Астън Вила вече са отхвърлили оферта на Манчестър Сити на стойност 20 милиона паунда за играча и сега Милнър заяви, че иска да спечели колкото се може повече шампионски медали.

"Заради това съм футболист. Да печеля трофеи. Това е най-важната ми цел в клуба ми, както и в националния отбор. Когато приключа кариерата си, искам да мога да вляза в стаята с трофеите си и да видя шампионски медали. Искам да бъда колкото се може по-успешен. Тази година с Вила на два пъти се разминахме с трофей", продължи партньорът на Стилиян Петров в центъра на терена. Той обаче призна, че в момента цел номер 1 за него е да бъде в състава на Англия за Мондиала, след като вече бе избран в предварителния състав от 30 човека.

"Досега се концентрирах върху Вила, а сега се концентрирам върху Англия. Готов съм да покажа най-доброто на което съм способен, за да си осигуря билет за Южна Африка", завърши Милнър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация