Шефовете на Черноморец на финала в Мадрид

10:58
Шефовете на Черноморец на финала в Мадрид
Контролната среща между отборите на Черноморец Бургас и вицешампиона на Германия Шалке 04 ще се играе на 18 юли от 18 часа местно време в Австрия, съобщиха от бургаския клуб.

Наставникът на отбора от Гелзенкирхен Феликс Магат в разговор с Фреди Бобич и Красимир Балъков е потвърдил провеждането на изключително престижния двубой. До дни ще бъде определен и теренът, където ще се играе мачът. Още отсега към двубоя се появява солиден интерес и той почти сигурно ще се предава по спортен тв канал.

През зимната пауза на настоящия сезон двама от футболистите на "акулите" Костадин Дяков и Александър Стоимирович бяха на проби именно при Магат. Те оставиха много добри впечатления с изявите си и взеха участие в няколко контролни мачове на тима. След края на пробния период наставникът на немския тим заяви, че ще продължи да следи за изявите на Дяков. Поредната изключително престижна контролна среща отново доказва авторитета на бургаския клуб сред водещите отбори в Европа, както и високите амбиции, които тимът на Красимир Балъков ще преследва през новия сезон.

Утре собственикът на Черноморец Митко Събев, заедно с Красимир Балъков и Фреди Бобич ще присъстват на финала на Шампионската лига на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид. На пресконференция преди дни наставникът на бургаския клуб заяви, че ще бъде раздвоен в пристрастията си в двубоя между Интер и Байерн – от една страна защото познава добре Жозе Муриньо, който бе помощник треньор в Спортинг, когато Балъков играеше в клуба, а от друга защото времето прекарано в Германия го е направило привърженик на футбола в Бундеслигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация