Вили Вуцов вариант за треньор на Локо София

08:20
Вили Вуцов вариант за треньор на Локо София
Уволненият от Славия Велислав Вуцов е вариант за наставник на Локомотив София, твърди "Меридиан мач".

Николай Гигов вече съобщи, че Димитър Васев вече остава и за следващия сезон, но това не означава, че треньорската рокада е напълно изключена. Гигов денонощно мислел кого да сложи начело на отбора, за да постигне успех.

Освен че направи име в Спартак Плевен, Марек, Черно море, Калиакра и Славия, Вуцов-младши имал и силно лоби пред бизнесмена. Различни фактори в българския футбол навивали Николай Гигов да назначи Велислав. От друга страна, босът на "червено-черните" бил впечатлен от някои резултати на Вуцов. "Белите" играха повече от успешно срещу Локомотив, докато бяха водени от екстравагантния специалист. Славия на Велислав Вуцов няма загуба в "Надежда" в седем поредни мача.

Николай Гигов обмислял и друг вариант – Илиан Илиев. Треньорът на Берое обаче не дал ясен отговор дали е готов веднага да поеме тима. Вероятно защото е чакал до последно оферта от Литекс.

Близки до президента на Локомотив пък предложили Димитър Димитров. Херо обаче не желаел да работи в България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
21.05.2010 10:27

Вуцата се разнесе в бг футбол като панаирска мечка..явно момчето не става за старши треньор..спестете му нервите,които къса в изобилие *sick*

akdogg
21.05.2010 09:27

стига сте ни занимавали с тоя клоун