Фостър: Трансферът в Бирмингам е крачка напред за мен!

15:05
Фостър: Трансферът в Бирмингам е крачка напред за мен!
Английския вратар Бен Фостър заяви, че не е направил крачка назад, след като напусна Манчестър Юнайтед, за да премине в тима на Бирмингам Сити.

27-годишният страж, който вчера парафира за три години с тима на Алекс Маклийш, заяви за клубната телевизия на бирмингамци:

"Хората казват, че аз съм напуснал Манчестър Юнайтед. Аз обаче не смятам, че това е крачка назад в моята кариера. Наистина съм развълнуван и смятам, че това е една голяма стъпка напред за мен, тъй като ще съм титуляр в клуб от Висшата лига. Обичам да играя футбол и да тренирам, така че в крайна сметка искам да се чувствам добре в края на седмицата. Очаквам с нетърпение да играя за Сити и се надявам да се справя добре. Що се касае до мен, очаквам в най-скоро време отново да се намирам пред вратата на английския национален отбор и да потропвам на нея".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
23.05.2010 12:01

Много добър вратар е донесе Карлинг Къп на Юнайтед спасявайки дузпата ! За резервите на финала спаси 2 дузпи и реализира една . За жалост обаче в голямите мачове е паника .. дано поне там не се паникьосва *thumb_up*