Специалния взима двама от Интер със себе си в Реал

13:07
Специалния взима двама от Интер със себе си в Реал
Жозе Моуриньо иска да вземе със себе си две от звездите на Интер в Реал Мадрид.

Според "AS" Моуриньо е информирал ръководството на Реал, че иска да доведе Диего Милито и Дъглас Майкон за началото на предсезонната подготовка.

"Специалния" също така призовава "белия балет" да направи оферта за левия бек на Лацио Александър Коларов. Трансфер на Майкон би означавало връщане на Серхио Рамос обратно на позицията си в централната част на защитата. Тримата от Бенфика Давид Луис, Анхел ди Мария и Коентрао също остават в списъка на Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
23.05.2010 15:05

99% Ще стане той спечели всичко. А и по новините го казаха за този списък!Дано да вземат майкон и Коларов на Реал им трябва по голяма сигорност в защита имат страхотно нападение. Но в защита и средната линия играчите или трябва някой да се сменят или просто да свикнат със стила. Това е лично мнение. Все пак направиха един страхотен сезон, но в шампионската лига твърде рано отпаднаха и то срещу по скромния Лион.

apf
20.05.2010 17:14

Глупости. Преди финала на Шампионската лига няма да тръгне да говори подобни неща *stop* *thumb_down*

crreal
20.05.2010 15:46

Маикон наистина е наи добрия на тази позиция,но като си имаме Рамос не виждам за какво ни е.Не знам дали Рамос ще иска да играе цял сезон в средата.Според мен наи добре е да се вземе Давид Луис и да е конкуренция на Албиол и Пепе.Коларов е талантлив и може да се вземе за опция на Марсело/Арбелоа.Милито не знам за какво ни е при положение че имаме Игуаин и Бензема.Игуаин осебено играе доста идентично с Милито,но е по млад и по добър вариант.

lqlqw
20.05.2010 15:35

абе чакайте да ни стане мениджър пък тогава пускайте подобни статии *wink*

leki4kiq
20.05.2010 13:15

1-во да стане треньор на Реал после пишете кой искал,и кой не *thumb_up*