Ясен Петров: Дълго чаках да ме потърсят от Левски!

18:35
Ясен Петров: Дълго чаках да ме потърсят от Левски!
Новият старши-треньор на Левски ясен Петров разкри, че дълго време е чакал да получи оферта от голям клуб. Пловдивчанинът сподели, че когато Гонзо му се е обадил да му предложи поста, той му е казал, че е било крайно време това да се случи.

„Контрактът ми е за две години. Щабът ми също е уточнен. Той ще включва Ивайло Петров, Руслан Михайлов и Ясен Екимов. Това са хората, на които ще разчитам през следващия сезон. Отхвърлих много оферти, защото чаках Иванов да ми се обади. Това е много голяма крачка за мен, отговорността е голяма и мисля, че ще се справя, защото това беше моята мечта. Не искам да коментирам какво е било преди, важно е как ще се развие отборът при мен. С Гонзо сме коментирали всички въпроси и пътят за новия сезон е ясен“, каза той.

„Схемата, която най много подхожда на Левски, е печелившата. Допада ми 4-3-3, но играчите са тези, които определят начина на игра. Това не е от основно значение. Всички гледа успехите, нормално е това", добави новият на наставник на сините.

Петров добави още, че основната цел пред него е да направи отбора шампион през следващия сезон, а сега да играе възможно най-дълго в Лига Европа. Той подчерта, че ще работи с много млади играчи, тъй като в тях е бъдещето на тима и дори ще вземе част от най-способните на лагера на тима, за да придобие по-ясна преценка за тях.

„Няма треньор на Левски, който да няма амбицията да направи отбора шампион, аз не съм по-различен. Искам отборът да се представи много силно. Надявам се, дори съм сигурен, че с Георги Иванов комуникацията ни ще е много добра. Аз си обичам работата и не вярвам да има каквито и да е конфликти с него. Важно е заедно да работим, за доброто на Левски. Няма да конкретизирам кои са играчите, които следим, но имаме достатъчно идеи, следим много футболисти, които да направят отбора силен. Но имена ще съобщим на 9 юни“, каза специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
21.05.2010 19:12

Олеллеле не не не.До там ли стигнахме.Тоя с Локо (СФ) завърши на 9 и 12 място с Локото (ПД) към 10-11.С черно море има само 1 проблясък 6-то място.Критериите за трениор за много занижени.Аз бях за Вили Вуцов да остане в Левски, но тоя НЕ НЕ НЕ!

baldwin_goth
21.05.2010 10:31

Изглежда ми интелигентен човек. Само не знам как ще се погодят с празната глава Гонзо и онзи мустакатия Ганьо Балкански...

Iv3rs0n
21.05.2010 00:09

Ако спечели феновете на своя страна ще се задържи за по дълго но за да стане това трябва отборът да започне да играе резултатен, красив и грамотен футбол. Трябва да запомни че 50% (ако не и повече) от ЛЕВСКИ това сме ние феновете *beer*

krasenco
20.05.2010 22:29

Незнам,ама тази вечер беше в студиото на Ринг и ми направи много лошо впечатление.Искара се едва ли не Моуриньо.Сам се хвалеше колко голям треньор е бил *lol*

donatelo
20.05.2010 21:16

Този под мене.Присмял се хърбел на щърбел. *lol*

don_dido
20.05.2010 21:10

Е сега цъфнаха, та вързаха милиционерите.Яска, Яска, ще те употребят като дамска превръзка и след това и в Андора няма да те искат.

ManUtdTillidie
20.05.2010 19:59

Изпитвам добро чуство за Левски през следващият сезон и това не съм го чуствал от 2006 такаче може би да направим нещо.

Futbulfen
20.05.2010 19:17

Ясен е един много интелегентен човек и много добър специалист..сигурен съм в по-добрата визия на Левски през новия сезон.Дано Гонзо не му се бърка твърде много..