Венгер набеляза двама заместници на Сеск

21:47
Венгер набеляза двама заместници на Сеск
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вече има яснота за кои футболисти ще похарчи около 30-е милиона паунда от почти сигурния трансфер на Франсеск Фабрегас в Барселона.

Сеск е с единия крак на "Камп Ноу", а френският наставник на "топчиите" обмисля да привлече Фелипе Мело от Ювентус и Микел Артета от Евертън с цел да запълнят дупката в полузащитата.

И двамата халфове имаха тежки сезони с клубните си тимове. Мело се представи слабо с фланелката на "старата госпожа", а Артета дълго време лекуваше травма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
27.05.2010 15:27

Не вярвам да пуснат Сеск в Барса.Не знам и къде ще играе, защото Иниеста и Шави за незаменими *beer*

ManUtdTillidie
20.05.2010 10:43

И какво му е на трансфера на Македа бе комплексарче смешно , да не завиждаш. Сега сигурно ще ме поправи и ще ми каже че имам грешки.

fashiong
20.05.2010 03:16

Колкото и да е прост Ole20Legend е прав за Роналдо и тн. Юнайтед имат най добрите скаути, заедно с Арсенал естествено. Разликата е, че в Юнайтед ги зимат на по 17-19, а в Арсенал на 15-16, за което не се гордея много с моя отбор.

Ole20Legend
20.05.2010 00:31

Barca_fen ти прост ли си бе мойто момче ?На колко годинки си 14-15 ?Даже не дочетох коментара ти докрай.Спрях където каза,че ние обираме звездите на безценница ?Кажи ми кой знаеше Роналдо преди да дойде в МЮ,кой знаеше за Бекъм, кой знаеше за Кантона, кой знаеше за Нистелрой ?Всички те МЮ ги изгради.Не е важно да си се родил в школата на даден отбор понеже някой държави имат по добри футболисти от други държави.Важното е да взимаш таланти и да ги развиваш.Както направихме с всичките тия футболисти.А иначе от къде знам,че можем да купим който си футболист искаме ли ?Лесно-Ако влизаше в страницата на МЮ щеше да разбереш,че Дейвид Гил съобщава на феновете,че парите си ги имат но решението взима САФ дали да взиамме големи звезди или не.

manunited666
20.05.2010 00:25

И коя е тая звездата дето са продали Юнайтед ? Роналдо , ама то на 92 милйона не се отказва.Я да поискат Руни , Видич или Евра да видят дали ще ги продадат.

manunited666
20.05.2010 00:22

Барса_фен112 спри да вярваш на всяка страница в нета.Замисли се над това... собствениците на Юнайтед са отказали да продадат клуба !! Купувачи за Юнайтед има много , просто обствениците не се продават.Ти не ги мисли тях.

Barca_fen112
19.05.2010 23:32

Ole20Legend ох момчето май пак квичи А ? *lol* Да червените рицари група от 60 човека предлагащи 1,4 млрд паунда за отбора ,но Глейзър отказват ? В грешка ли съм кажи ! След трова отказван започват протести ,но Глейзър така и не искат да дадът клуба ,а той затъва все повече ! Саф можел да купи който си поиска .Че ти откъде знаеш да не си част от Манчестър ? Вижда се едно Манчестър продава най - големите си звезди и взима млади играчи .. но защо ли това е така ? Викаш създали футболисти ми вие ги създавате ма защо най - големите ви звезди не са от школата ,а ги обирате на безценница то по - малки тимове ? Арсенал може ако ще и 1 да е ,но те просто не дават големи пари за трансфери и това налагане на Венгер на тези млади момче до момента носи провал след провал и всеки сезон едно и също ! Дали според теб той не знае това нещо ? Не претендирам ,че знам Английския футбол ,но ти след като претендираш ,че го знаеш толкова добре не споменаваш много неща ? Пиша ти среден 3 определно много слабо разказан урок ! Айде със здраве *smile*

footskater_sam
19.05.2010 23:15

дано фабрегас верно не бега че тия двамата сори ма чесно не стават изобщо за арсенал с такава трансферна политика шампиони нма да станем *cry*

Ole20Legend
19.05.2010 23:03

Barca_fen чета ти коментарите и ме хваща яд как може пишлемета който не разбират грам да говорят за другите отбори.КАКВО подяволите знаеш за МЮ-НИЩО.Гледай си Барса и недей говори умолявам те.Сега нека ти дам няколко урока от човек който се интересува от тима си.Първо отбора има доста хора който са готови да го закупят и да погасят дълговете.Такива са "Червените Рицари" който бяха предложили 1,5 милиарда паунда.Глейзър казаха,че когато могат ще се опитат да оправят проблемите с дълговете.Второто което е МЮ има пари да купи ВСЕКИ футболист.Но просто Фърги иска да купи млади и талантливи момчета който той да развие.Това винаги е била тактиката на Юнайтед.Не да обира звездите от цял свят.Ние ПРАВИМ звезди не ги купуваме.Запомни го това.Сега да дойдем до Арсенал.Те са на 4-то място по богатство в Европа (ако не се лъжа)НО Венгер и той купува млади футболисти за да може да ги развие и да играят дълги години заедно като 1 отбор.Сега искам от теб-Научи си първо урока за Английския футбол тогава може да коментираш.ОК ?!

Barca_fen112
19.05.2010 22:47

22ManUtdTillidie излезна от мишата си дупка и почна с глупостите ! Трябва ли да ти се казва ,че човек взима това ,което може ! Първо те не могат да задържарт Сеск след като той не иска да остане ! И е логично да му се търси заместник ! Логично е а искат д закупят световна звезда от сорта на Торес в нападение или ПИке в отбрана ,но те нито могат дададът тези пари нито заплатите на тези футболисти ,а и самите те при положения ,че могат да отидат в готов за титли клуб с по - голяма заплата няма да искат да дойдат .И от там Венгер меко казано е принуден да търси е такива играчи от по - долен ранг ,но които има преспкетива за развитие и да се пробва да ги направи звезди ! Кажи ми какво друго мо остава според теб ? А и преди да гледаш в чуждата паница ,погледни своята ! Дълговете на МАнчестър стават все по жестоки и се очаква да задлъжнеете с още 73 милиона паунда до 2 месеца ,а несе вижда кой ще го плаща ! Определено положението ви е много по зле от това на Арсенал .И ти им викаш за трнсферите ма я си ги вижте вашите ве ? Оуен свободен Македа , Диуф тоя от Фулам един не му знам името сега един нападател от бразилия ,а и САф обяви ,че няма да вземе повече от 1 футболист ! *smile*

Juventus_tifoz
19.05.2010 22:25

Да взима Мело, че докато е време, Ювентус да изкарат някаква сума от него. И без това не е за нашия отбор *beer*

VANKObarabanko
19.05.2010 22:05

дабе видяхме фаргусан какви игра4и взима добре 4е вземахте титлата тази година *lol*

ManUtdTillidie
19.05.2010 22:00

Да не говорим че Насри е напълно готов и е по-добър от тези двамата взети заедно умножени по 2. Венгер е инвалид в трансферите.

ManUtdTillidie
19.05.2010 21:56

А Сърмов не го ли иска. Не разбирам Арсенал какви титли искат с тази мишешка трансферна политика , как отбор със статута на Арсенал да не може да си опази звездите , това попринцип са отбори като Евертън , Фулъм итн. Арсенал да си мечтаят за титли , догодина с късмет 3 място.