Бенитес: Пожънах твърде рано успех с Ливърпул

18:25
Бенитес: Пожънах твърде рано успех с Ливърпул
Рафаел Бенитес смята, че е направил грешка с ранните си успехи в Ливърпул и последвалите много високи очаквания за клуба.

"Направих голяма грешка, която започна със спечелването на четири титли", заяви Бенитес, който пое тима от "Анфийлд" през лятото на 2004 година.

"След подобни успехи хората изискват прекалено много от теб. По принцип в Премиършип всички очакват, че мениджърът ще има нужда от повече време, за да се адаптира и да започне да постига успехи", допълни испанецът, който в момента е в родния си град Мадрид.

"Бъдещето ми е в Ливърпул и нямам други предложения. Имах няколко срещи с новия президент, за да изясним ситуацията. Трябва да знам с колко пари разполагаме и кои играчи ще се продават", коментира още Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ger4o
29.05.2010 00:08

Пожъна нещо което не си посял... дебелогъз ,пърдухъл, мръсен...

Iv3rs0n
21.05.2010 01:25

golemiq_geshan глупаво е че казва че е направил грешка че е спечелил какво е трябвало да направи според него да ги кара да губят ли. Съгласен съм че постигна доста с пуул но пък след като спечели 4 титли отборът върви надолу и надолу и надолу и надолу ... *beer*

golemiq_geshan
20.05.2010 01:45

Що пък да е несвързано , явно сте толкова ограничени , че не можете да вникнете в смисъла на думите му ... Той иска да каже , че след като нов наставник е спечелил толкова , то се очаква , че занапред ще става още по-добре и по-добре ... Докато ако примерно в първите си 2 сезона дори не стигаше 1/4 финал на ШЛ но влизаше в 4-ката , а чак след това стигне до трофея , друго щеше да бъде щеше да се види , че наистина му трябва някакво нагласяне към ситуацията , а той изведнъй дойде и взе да печели и всички започнаха много да вдигат летвата към него , а аз си мисля , че това което направи за Пул си е напълно достатъчно *thumb_up*

Iv3rs0n
19.05.2010 23:37

Напълно съм съгласен с долните 3 коментара може би това е излязло в някои вестник които е английската версия на Show или Уикенд *lol*

ManUtdTillidie
19.05.2010 21:16

Това е най-тъпото официално изявление което съм виждал , в тези думи няма и грам логика , супер несвързано е все едно е 10 различни текста в едно или са пропускали от интервюто на места , все едно слабоумен го е казал.

tymypa
19.05.2010 20:41

едва ли е вярна тази статия след като на сайта на пул няма нищо такова сложено а ако бенитез дава такова интервию то първо там ще бъде сложено.

timito92
19.05.2010 20:11

олеле , кви са тес глупости , надали бенитес да каже такова изказване ,пък ако не ги беше постигнал тези успехи сега щеше да е безработен сиф *sick*