Фъргюсън: Взимаме още най-много един играч

16:56
Фъргюсън: Взимаме още най-много един играч
Напук на очакванията за активност на Манчестър Юнайтед на трансферния пазар, мениджърът сър Алекс Фъргюсън обяви, че смята да привлече още най-много един играч.

"Червените дяволи" вече си осигуриха подписите на защитника Крис Смалинг и нападателя Хавиер Ернандес, но всички очакват и други попълнения, особено след като изпълнителния директор Дейвид Джилл потвърди, че треньорът има "зелена светлина""за необходимите средства за трансфери.

"Може да привлечем още един футболист, но в сегашните условия това не е лесно. Настоящият трансферен пазар е много сложен", коментира Фърги на пресконференция в САЩ.

"Разполагаме с добър състав от гледна точка на възрастовия баланс, в отбора има много добри млади играчи", допълни мениджърът.

Той потвърди също, че няма да търси заместник на Бен Фостър, а трети вратар ще бъде стража на резервния тим и на младежкия отбор на Англия Бен Еймъс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

unstoppable_ss
19.05.2010 17:50

"Той потвърди също, че няма да търси заместник на Бен Фостър, а трети вратар ще бъде стража на резервния тим и на младежкия отбор на Англия Бен Еймъс." Прочети добре или не можеш да четеш.. *thumb_up*

mrtgg
19.05.2010 17:24

Ще дойде някой голям няма начин иначе *wink* *sick* *thumb_up*

forgo77en
19.05.2010 17:10

Да Евала САФ *stop* ако продължавеме по същия начин скоро титла нема видим *angry*

mrtgg
19.05.2010 17:02

апфффффффффф ................... *thumb_down* *thinking*