Бен Фостър подписа за три години с Бирмингам

16:20
Бен Фостър подписа за три години с Бирмингам
Ръководството на Манчестър Юнайтед финализира продажбата на Бен Фостър на Бирмингам, като английският вратар парафира за три години с тима на Алекс Маклийш.

Фостър пристигна на "Олд Трафорд" през месец юли 2005 година от отбора на Сток Сити и изкара два сезона като собственост на "червените дяволи". Той игра под наем в Уотфорд, след което дебютира за английския национален отбор през февруари 2007 година. Втората му кампания на "Викъридж Роуд" бе помрачена от тежка травма на коляното, която отложи дебюта му за Юнайтед до март 2008 година. Той обаче не успя да се наложи в тима, заради отличната форма и опит на Едвин Ван дер Сар, а когато се налагаше да стори това, той не оправдаваше доверието на сър Алекс Фъргюсън.

Алекс Маклийш обаче бе доста доволен от новата си придобивка и заяви за клубния сайт: "Изглежда, че имаме отлично ново попълнение в лицето на Бен Фостър. Вратарският пост е от огромно значение и ние взехме млад и жаден за успехи страж, който може да се докаже и да покаже огромния си потенциал. Ние вярваме, че той е на високо ниво, както беше Джо Харт."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
19.05.2010 16:48

Честито! Супер, това е успокоение, че няма рибата да е вратар след отказа на Ван Дер Сар *smile* .