Академик със сериозни кадрови проблеми преди баража

16:08
Академик със сериозни кадрови проблеми преди баража
Треньорът на Академик София Самир Селимински има сериозни главоболия преди решителния бараж за влизане в "А" група срещу тима на Несебър. Трайно контузени са цели 4 от титулярните футболисти.

Капитанът Никола Асенов страда от болки в ахилеса и със сигурност пропуска срещата. Опитният Юлиян Петков пък страда от проблеми в адукторите и той на 100% отпада от решителния мач. Лъчезар Манчев получи контузия в последния шампионатен мач на "студените" срещу Септември Симитли и бе изваден принудително още през първата част. Много вероятно е и Аспарух Василев да пропусне срещата, тъй като пък той има тежко разтежение.

С по-малки болежки от последния шампионатен мач на Академик са още 2-3ма от неговите подопечни, но треньорският щаб се надява до мача в неделя лекарският екип да успее да ги вдигне на крака. Така старши треньорът на Академик Самир Селимински ще се принуди да запълни групата за мача с юноши, като дори се очаква някои от тях да започнат и титуляри. Въпреки сериозните проблеми, които са налегнали Академик, старши треньорът Самир Селимински е оптимист за изхода на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация