Късметлийката от \"Лазур\" получи ключовете за новата си кола

15:44
Късметлийката от \"Лазур\" получи ключовете за новата си кола
Шефът на бургаското представителство на "Мото Пфое" Димитър Николов лично докара на стадион "Лазур" чисто новия автомобил, за да връчи неговите ключове на късметлийката от томболата на Черноморец Бургас.

39-годишната Диана Тончева засия от щастие, когато седна зад волана и подкара новата си придобивка. Бургазлийката сподели, че ще кара колата с допълнително удоволствие, защото е почитателка на "Форд" и предишната й кола е била от модела "Фиеста". Тончева спечели новия "Форд Ка" от томболата на мача с ЦСКА, когато първо имаше късмета да бъде изтеглен нейния билет, а после и да познае крайния резултат 2:0 за Черноморец.

Обработката на кутиите за томболата на мача с ЦСКА показа, че в тях са пуснати 989 отрязъка от билети. Позналите резултата са 85.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crazy89
22.05.2010 09:40

ivan_denis99 Кво пари ли си дал за билета ? Пари ли си дал за томболата ? Ми кво ти пука тогажа ? Шматка *party*

ivan_denis99
19.05.2010 20:21

все пак да и е честита колата,а на Митко Събев искам да пожелая да прави нещата по европейски,уж иска да създаде такава организация и такъв клуб,а в този случай с колата постъпиха типично по български.Все пак да припомним условието за спечелване на колата...човека чийто билет изтеглят да е на същото място...което в случая не беше така,да не говорим че останалото в тази история с колата е уговорено *wink*

ivan_denis99
19.05.2010 19:34

не се заблуждавайте,и в този случай за „късметлййката„ се е погрижил естествено Митко Събев,свидетелите сме много,на това място точно тогава е нямало такава жена,нито пък момченце.просто шефа е решил за края на първенството да подари най-сетне тази кола.Срамота... *thumb_up*

Crissstiano
19.05.2010 16:03

Хахахах браво на тая.Сигурно си мислеха,че никой няма да спечели автомобила,но явно сметките им са излезли криви.