До края на месеца \"зелените\" изчистват дълговете си

15:34
До края на месеца \"зелените\" изчистват дълговете си
В специално интервю за БНТ Председателят на Съвета на Директорите на Берое увери феновете на Берое да са спокойни за бъдещето на Берое. Той обясни, че до края на месеца "зеленият" клуб няма да дължи пари на никого, както и сподели, че очаква тази и следващата седмица разговори и с чужди инвеститори, както и има много срещи със спонсори.

"Смятам, че ситуацията в Берое в момента е под контрол. Утре, това, което си обещахме с футболистите след мача със Славия, е да изплатим това, което имаме като задължения към момента - това са две заплати и част от едни обещани премии и това, което се надяваме и очаквам със сигурност да се случи е до края на месец май Берое да не дължи пари изобщо. Това е ситуацията в момента в Берое", каза Георгиев.

"Що се отнася до бъдещето финансиране на Берое - в момента водим разговори с много фирми, спонсори и рекламодатели, които, надявам се, ще успеят да осигурят финансирането на Берое занапред. Чувам тук, че имало много голям интерес от чужди инвеститори надявам се тази или другата седмица да се срещна с тях и може би другата седмица ще има резултат от тези срещи", допълни Председателят на съвета на Директорите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация