Юве и Ливърпул си разменят провалите

11:27
Юве и Ливърпул си разменят провалите
Ръководството на Ювентус е предложило на колегите си от Ливърпул размяна на два от трансферните провала, направени от двата тима през миналото лято, твърди "Тутоспорт".

"Бианконерите" са предложили  Фелипе Мело, за да вземат Алберто Акуилани. Както е известно, и "бианконерите", и "мърсисайдци" платиха над 20 милиона евро като трансферни суми за тези футболисти, но те се провалиха в опитите си да се наложат в двата клуба.

Не е тайна, че новият наставник на Юве Луиджи Дел Нери много харесва стила на Акуилани и се надява скоро да има възможността да работи с него.

От друга страна, Мело е харесван от няколко английски клубове, сред които Арсенал. Не е сигурно дали Рафа Бенитес ще желае да вземе пълничкия бразилец в състава си, но от друга страна Мело по чудесен начин би паснал на поста дефанзивен халф в схемата 4-5-1, която испанският специалист практикува.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

el_n1n0
19.05.2010 12:36

не ви ли писна да пишете безмислици, и то стари. акуилани влезе в ритъм още след първите няколко мача, които ИЗИГРА. в края на сезона дори беше сред най-добрите на терена за ливърпул(лично мнение).

tymypa
19.05.2010 11:36

кжи са тея глупости дето пишете само .... какъв провал е акуилани ? провал, че половин година не игра заради контузията ? провал че после като се възстанови го пускаха по 5-10 минути 5 мача ? провал че единствените 5 мача които изигра накрая се представяше най добре от целия отбор и си вкара и важен гол ? на това провал ли му викате ахах ебаси тъпите статии той човека от операция се връща не е играл половин година провал бил ... просто е немислимо да се говори така за него