Бербатов е № 27 в Англия

11:06
Бербатов е № 27 в Англия
Димитър Бербатов е номер 27 в крайната класация от официалния статистика на Висшата лига - Актим. Бившият национал е събрал 460 точки, а лидерът в листата Франк Лампард има 776.

Върхът е окупиран от още звезди на Челси. Вторият Дидие Дрогба има 703 точки, а четвъртият Никола Анелка е с 658.

Трети е Карлос Тевес от Манчестър Сити с 673 т.

Още един българин намира място в първите 100. Стилиян Петров е на 66-а позиция с 370 точки.

Това е най-слабото класиране на Берба в статистическия индекс за четирите му сезона в Англия. Досега той два пъти намери място в десетката и веднъж бе 17-и в престижната класация на Актим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
02.06.2010 11:12

monsej *thumb_up* дано да прочете това гл. редактор на сайта а също и институциите, които спомена *thumb_up*

monsej
22.05.2010 09:42

27 или 270-ти все едно. Стига сте ни занимавали само с този футболист! Вече омръзва. Бербо туй, Бербо онуй. Оставете го на мира. Има много по-важни въпроси в българския футбол. Например кога правителството ще обърне лице на най-любимия спорт? Защо не приеме Наредба с която да задължи до една година всяка община да изгради поне по един стадион отговарящ на определени изисквания. Да направи поне 1 зала, по 1 тренировъчно игрище с изкуствена настилка и т.н. Сега това зависи от благоволението на кметовете (които в повечето случаи в малките общ.центрове имат влияние върху общ.съветници). Кога БФС ще изпрати по 10-15 000 лв. на всеки клуб който развива детско-юношеския футбол, че децата ни играят на разорани ниви, облечени като гаврошовци. Не се провеждат масовите турнири, спартакиадите. Гледаме уж големите работи, а я докарахме до това, че след 2-3 години националния ни отбор да домакинства в Румъния или Сърбия! Отбор класиран за Европа да няма средства да получи лиценз и т.н. Е, за това пишете, а не какво закусвал Бербатов.