Дочев взима турчин в ЦСКА

09:31
Дочев взима турчин в ЦСКА
Новият треньор на ЦСКА Павел Дочев ще се опита да привлече в клуба турския нападател Махир Саглик. Той е собственост на Волфсбург, но от края на август 2009 г. играе като преотстъпен в бившия отбор на Дочев Падерборн, съобщава "7 дни спорт".

27-годишният футболист е голмайстор на втородивизионния тим с 15 попадения. Наемът му изтича на 30 юни и той трябва да се върне при Вълците. Новият треньор на клуба Стив Макларън обаче не възнамерява да разчита на него. Така той ще бъде поставен в трансферната листа или отново ще бъде преотстъпен. Целта на ЦСКА е именно такава - да го вземе под наем за един сезон, а после и за постоянно. Договорът на Саглик с Волфсбург изтича на 30 юни 2011 г.

Павел Дочев в момента е в Германия, където трябва да доизчисти договорните си отношения с Падерборн, които официално приключват в края на другия месец. Специалистът трябва да се завърне в Борисовата градина седмица преди старта на подготовката, който е насрочен за 14 юни. Той ще се опита да доведе със себе си поне двама футболисти. Възможно е един от тях да е именно Саглик. Турчинът е юноша на Падерборн и вече е бил под ръководството на Дочев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
19.05.2010 10:45

ние *lol* виж кой го каза да си ходил на някой ваш стадион? пълно е с роми и турци единствените ви фенове отивай в село подхуйяне