Дел Нери: Ще помоля Буфон и Дел Пиеро да останат в Юве!

19:12
Дел Нери: Ще помоля Буфон и Дел Пиеро да останат в Юве!
Новият наставник на Ювентус Джиджи Дел Нери иска да задържи клубните икони Джанлуиджи Буфон и Алесандро Дел Пиеро.

Освободеният треньор на Сампдория очаква да бъде официално потвърден като наставник на "бианконерите" от ръководството на клуба.

"Бих искал да убедя Буфон да остане. Той е като Дел Пиеро, който също не трябва да напуска клуба. Те са символи на този отбор. Клуб като Юве трябва да има основни цели. Ще бъда строг с играчите, но също и със себе си. Диего? Вижте, работих с Кристиано Дони в Аталанта, така, че не мисля, че ще има проблем", заяви Дел Нери.

По повод работата си специалистът обясни:

"Ще разделя терена на 11 зони и ще искам специалист на всяка позиция".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
18.05.2010 21:20

Според мен трябва да се даде шанс на Джовинико. Колкото и да ми е неприятно Каморанези и Трезеге почти сигурно ще са в други отбори. Поне в халфовата линия има играчи - Сисоко, Маркизио, Кандрева, ако го вземем, Диего, може би Мело ще остане и може да се вземе едно крило. Дел Пиеро вече остарява. Важното е Буфон и Киелини да са в Ювентус.

rockamring
18.05.2010 21:03

Тези които изброи наистина трябва да се махнат,за жалост и Каморанези ще напусне *sad* ще трябват играчи за всички постове.Най-важното е Дел Нери да намери правилното място на Диего защото си мисля,че това момче ще бута отбора към успехите.

Juventus_tifoz
18.05.2010 20:45

Мисля, че ако Юве се оттърве от всички ненужни (Поулсен, Зебина, Салихамиджич, Амаури, Григера, Мело, Тиаго, Молинаро) и вземе някой свестен играч, ще успее. Трябват ни поне един централен и двама крайни защитници + 2-ма нападатели.

Juventus_tifoz
18.05.2010 19:41

Четох в Тутоспорт, че агента на Буфон, е казал, че той ще остане в Ювентус. FORZA JUVE *beer*