Гонзо взима \"Животното\" от Пловдив

13:02
Гонзо взима \"Животното\" от Пловдив
Левски е на път да привлече звездата на Спартак Пловдив Емил Аргиров - Животното, научи Winner.bg. Както е известно, в края на август десният халф - бек на "гладиаторите" бе на проби на "Герена" и бе харесан от спортно-техническия щаб на "сините".

Още тогава се очакваше трансферът на Животното да стане факт, като в онзи момент Аргиров щеше да бъде привлечен като заместник на Живко Миланов.

Миланов обаче, не бе продаден през август и това спря преминаването на Аргиров в Левски на онзи етап.

Сега вариантът Аргиров отново е актуален за ръководството на "сините". Напомняме ви, че договорът на Животното със Спартак изтече в края на този сезон, той все още не е преподписал с "гладиаторите" и ще може за премине в друг клуб на свободен трансфер.

Очаква се в близките дни, той официално да бъде представен като футболист на Левски, като това ще бъде и доказателство, че Петер Петраш със сигурност ще напусне стадион "Георги Аспарухов".

Въпреки че играе като десен бек, Аргиров има доста голове с фланелката на Спартак и от Левски се надяват той да продължи тази традиция и на "Герена".

Припомняме ви, че от Левски и преди са взимали звезди на Спартак Пловдив, които впоследствие са успявали да се наложат на "Герена". Пример за това е Бисер Иванов - Легендата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BMW_M_power
18.05.2010 23:21

Емо дано се наложиш в Левски,само успехи за напред!!!

Dankow
18.05.2010 23:21

свиня на свиня вика ли се бе лайнар ?! *lol*

ManUtdTillidie
18.05.2010 21:57

Свинете май още ги е яд че пак ще носят керливите си екипи с анонимни спонсори а Левски ще носи екипите на най-големите.

bobygbg
18.05.2010 20:55

Малее. Левски ще стане `Говежда майна` . То и Гонзо си е маина и си е нормално. *lol*