\"Червената\" чистка започна с Бранеков, Морозс и Петре

10:32
\"Червената\" чистка започна с Бранеков, Морозс и Петре
Непокорният Сашо Бранеков е първият футболист, който изхвърча от ЦСКА веднага след края на сезона. Той бе изхвърлен още след мача с Локо София, когато си позволи да хвърли червената фланелка на земята и да покаже неприлични жестове към част от феновете. Тогава Бранеков бе натирен да тренира с дублиращия отбор, но без право да играе дори за втория тим.

Постъпката на играча не беше простена и договорът му с клуба ще бъде прекратен, съобщава "Меридиан мач".

Това на практика е второ изхвърляне на централния защитник, който беше обявен за ненужен и от бившия треньор Йоан Андоне. Тогава обаче Бранеков остана като капитан на дубъла, а по-късно бе реабилитиран от Адалберт Зафиров, който не криеше симпатиите си към него.

Освен защитника от клуба си тръгват със сигурност чужденците Викторс Морозс и Флорентин Петре. Договорът на латвиеца изтече и не му бе предложено подновяване, а румънският играч ще се раздели с тима по взаимно съгласие. Чакат се оферти за Руи Мигел и Маркиньос, за които може да се преговаря с клубове от чужбина. Най-вероятно в листата на напускащите ще попаднат и халфовете Светослав Петров и Николай Манчев, които не впечатлиха през изминалия шампионат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация