Бекъм - между парите и футбола

20:29
Бекъм - между парите и футбола

Бекъм отбелязва при победата на Ел Ей над Сан Хосе

Ако Лос Анджелис Галакси ще бъде американската версия на Галактикос, звездите ще трябва да изгреят. В четвъртък вечер на "Home Depot Center", Дейвид Бекъм и Ландън Донован направиха повече от това просто да изгреят. Всеки от тях финишира с отбелязан гол и асистенция при победата на Галакси над Сан Хосе Ърткуейкс (Earthquakes) с 2:0, в първия мач на Куейкс обратно в МЛС.

Реал Мадрид се чувстват притиснати от живота след Дейвид Бекъм

Заминаването на Дейвид Бекъм от Реал Мадрид според слухове е помогнало за това, най – богатият клуб в света да изпадне във финансови затруднения. Реал били притиснати да поискат спешен заем от една от най-големите банки в Испания в размер на 30 милиона (около Ј23 милиона), за да покрият текущи разходи, според "Ел Мундо" – испански вестник. И след като банката отпуснала заема, директорите в клуба били помолени да повишат допълнителните фондове.

Бекъм в Ел Ей Галакси

Най-големият отбор в лигата по футбол Лос Анджелис Галакси показаха своите нови униформи в сряда.... Новият екип предполага нови клубни върхове в допълнение с нови клубни цветове. Екипът, направен от Адидас, е традиционно бял със златна окраска и традиционните три линии на Адидас са небесно сини. Старият екип е със същата сянка от небесно синьо с линиите на Адидас в златно. Емблемата сега се предствя на небесно син фон с единична звезда, озаряваща инициалите LA. Спонсорът на Галакси от Джърси Хербалайф е украсен около гърдите (по средата) с двете емблеми и старата, и новата.

Бекъм в Реал Мадрид

След спор с мениджъра Алекс Фъргюсън, Дейвид Бекъм напусна компанията с Манчестър Юнайтед. Той бе продаден на Реал Мадрид за J25 милиона през лятото на 2003-та.
Оставането на Бекъм в Реал Мадрид е приключение от възходи и падения. Реал видя много прииждащи и отиващи си мениджъри, както и няколко трофея. Това е неговият последен сезон в Реал.

Бекъм в Манчестър Юнайтед

Бекъм подписа с Манчестър Юнайтед като човек, който да го обучават през Юли 1991-ва и той беше като инструмент в подпомагането на клуба да спечели младежката купа на FA през май 1992-а, отбелязвайки във втория етап от финала срещу Кристал Палас.
Неговият дебют във Висшата лига бе на домашна земя на 2-ри април 1995-та срещу Лийдс. По време на сезона 1995/1996 той се превърна в основна единица  за своя отбор.

$$Продажбите на Бекъм$$

Ел Ей Галакси са платили на Бекъм повече от 32.5 милиона долара за повече от пет години. Очаква се той да направи с повече от 200 милиона долара от допълнителни клаузи и търговски хонорари. Според списанието Форбс, Бекъм е спечелил около 27 милиона долара по време на годината (сезона), приключваща юни 2006-та. В това се включват продажбата му в Реал Мадрид и неговите знаменити клаузи с Адидас, Жилет, слънчевите очила на Полис и други.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirq4eto
10.04.2008 11:20

БЕКС е много голям бе стига с вашите простотии. В БГ всички сте специалисти!!!!!

Dumbi
06.04.2008 14:22

Пафа Преди да премине в ЛА Бекъм изигра един от най-силните сезони в реал, да кажем 1/2 сезони и смея да кажа благодарение на него Реал взеха титлата миналия сезон ... мое мнение

pafata
06.04.2008 12:55

Бекъм никога не е бил брилянтен футболист. Има много играчи които умеят да бият преки свободни удари като него или да центрират като него, но никой от тях не се е оженил за певица или е участвал в хиляди реклами. Направиха го велик футболист, защото просто е англичанин. Безспорно беше един от лидерите на Манчестър, но оттогава-нататък не е постигнал почти нищо като футболист.

Dumbi
06.04.2008 06:43

Meho, победителите не ги съдят, а той е именно победител. Всеки има своя залез, ако неговия е дошъл, то той спокойно може да се оттегли с главата вдигната на горе ....

meh0
06.04.2008 01:24

Един футболист е като една ярко светеща звезда, но с времето гасне.Бекъм за мен ще си остане един от най-добрите футболисти в света.Но да си признаем че той вече е БИТА КАРТА.

manunited666
05.04.2008 22:56

Абе средно качество не e бил но става дума , че не е мултифункционален.Има само страхотно центриране но нищо друго само това.Не е като К.Роналдо , всички виждаме и тои по какви начини вкарва от пряк свободни но притежа и бърэина и техника.Винаги е имало много по-добри футболисти от Бекам.Като например Эидан , Роналдо , Фиго и още много които не ми се иэреждат.Бекам не е среден футболист но просто се превърна в една реклама чрез която с по-малко футболни качества от останалите спечели повече пари от по-добрите.

BlackViper
05.04.2008 21:25

BareNeck, не знам как можеш да твърдиш за футболист като Бекъм, че бил играч на средно ниво, след като както каза и Dumbi, най-малкото, е играл в Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Да не говорим за футболния гений, който притежава, що се касае до центрирания или пряк свободни удари.

Dumbi
05.04.2008 21:20

От кога средните футболисти играят в Манчестър и Реал

zdravec
05.04.2008 21:05

Никога не съм бил сред големите почитатели на Бекъм, но го признавам за един от най-добрите футболисти в Света от края на 20-ти и началото на 21-ви век.Той е изветсен като човека, притежаващ най-добро центриране, а като се сетя за най-добрите му години във футбола, за Мондиал '98, наистина му свалям шапка.В момента просто играе за пари, нищо повече.Това твърдение, че е "среден футболист" е направо смехотворно

BareNeck
05.04.2008 20:34

Среден футболист , направен голяма звезда , все пак евала му правя , че със скромните си футболни качества припечели не лоши пари