Левски гони Кривия и Бардон

08:41
Левски гони Кривия и Бардон
Ръководството на Левски е решило да се раздели с ненужните играчи преди началото на лятната подготовка. Според информации в близките дни спортният директор Георги Иванов ще проведе разговори с Александър Александров и Седрик Бардон, за да ги убеди да разтрогнат договорите си с клуба по взаимно съгласие, съобщава "7 дни спорт".

Същото важи и за още няколко играчи, между които Мирослав Антонов, Димитър Телкийски и Елин Топузаков. Досега обаче никой не е казал, че може да си тръгне, без да вземе неустойка.
В същото време стана ясно, че футболистите още чакат да им бъдат преведени всички дължими суми от началото на пролетния полусезон. Шефовете в клуба твърдят, че ще се разплатят до края на седмицата.

Според слуховете от ръководството на Левски вече са започнали преговори с няколко отбора за привличането на нови футболисти, които да подсилят тима при атаката на титлата догодина и евротурнирите. Става въпрос за Димо Атанасов и Дерек Асамоа от Локомотив София. Оферти са изпратени и за нападателя на Локомотив Пловдив Гара Дембеле, Дани Кики и Кирил Акалски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация