Официално: Хичо и Сърмов подписаха с Касъмпаша

08:36
Официално: Хичо и Сърмов подписаха с Касъмпаша
Доскорошните играчи на Левски Николай Димитров и Георги Сърмов подписаха петгодишни договори с ръководството на Касъмпаша.

Това стана след като ръководствата на ПФК Левски и турския клуб подписаха договор за трансфер на играчите, съобщиха официално от щаба на "сините".

От своя страна Георги Сърмов и Николай Димитров преминаха през задължителните медицински прегледи и подписаха личните си договори с новия си клуб. Днес двамата ще бъдат представени официално като футболисти на Касъмпаша.

 Визитка

Касъмпаша е основан като футболен клуб през 1921 г. и носи името на едноименния квартал в централната част на Истанбул. Миналото лято тима влезе за трети път в своята история в турската Супер лига (след победа в баража над Кършияка с 2:1 след продължения) и завърши на 11то място в крайното класиране. Отборът играе домакинските си мачове на стадион "Реджеп Тайип Ердоган" с капацитет 13 500 зрители. Съоръжението е кръстено на името на премиера на Турция, който е роден в Касъмпаша и е почитател на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
19.05.2010 19:21

Как може бе?! В Турция да ги дадат тези говеда, а то не къде да е - КАСЪМ ПАША. Вижте малко за него в историята какви гаври си е правил с балканските народи, включително и с нас. Позор сте! За пари и гъзовете си давате *thumb_down* И пак 1,2 милиона евро в 24 часа чета. Това ми било много?! ЦСКА взе 4 милиона долара от Иван Иванов и адашът му Стоянов. При все, че вторият е следен доста от руските грандове, няма какво да коментирам какво спомена donatelo. Поне си признай веднъж, както го правят истинските мъже! Станаха за смях пред цяла България, това е. Евала, Левски ФК - за пари всичко прави. Докато не разберете, че големите отбори са на Запад, не в Азия, тогава ще ви призная. Единствената страна, която е по на изток от България и има качествен футбол, това е Русия! Спор няма..ама то след четиримата в Казан..

leomesi
19.05.2010 08:38

Ти на това ако му викаш излизане *lol*

donatelo
18.05.2010 22:00

Несе сещам скаро от кочината дае излязъл някой футболист.

Schumacher1
18.05.2010 19:48

абе защо всички футболисти на говедата като ги продават се към турция ги дават те тия двамата от 1 смешен отбор в друг *lol*

Resorter
18.05.2010 13:01

Като за за играчи на Уефски съвсем нормални трансфери. Кой друг да ги купи, освен някакъв Турски анонимник!? Първо, че си провалят кариерите и второ, че те и клубът ми ставаг за смях пред цяла България. И това ми било "гранд" *thumb_down*

krasenco
18.05.2010 11:58

Тези двамата вече може да ги отпишете,като футболисти *wink*

RagnaroK
18.05.2010 08:42

Кой друг ще ги вземе тея говеда освен братята и турци *joking*