Манчини си мечтае: Искам титла през следващия сезон!

18:36
Манчини си мечтае: Искам титла през следващия сезон!
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че очаква неговият тим да е претендент за титлата в Англия през следващата година.

Сити имаха шанс да спечелят участие в Шампионската лига, но загуба с 1:0 от Тотнъм у дома кръг преди края означаваше сигурно четвърто място за играчите на Хари Реднап и разочарование за тези на Роберто Манчини. Имаше слухове, че италианецът може да напусне "Ийстландс" през лятото, след като не успя да класира "гражданите" след първите четири отбора, но шейх Мансур потвърди, че Манчини ще остане начело на тима и през следващия сезон.

А бившият треньор на Интер е твърдо решен да помогне на тима си да се бори за трофеи догодина.

"Искам да спечеля много трофеи с този клуб. Справихме се добре през този сезон, но през следващия нашата цел ще е да спечелим Висшата лига", сподели Манчини пред официалния сайт на "гражданите".

"Това ме прави дори още по-мотивиран да донеса успехи на тима - когато спечелим първия си трофей, това ще е много хубав момент за всеки от нас", продължи тактикът.

Сити загуби седем мача през този сезон във Висшата лига и Манчини вярва, че играчите му трябва да са с манталитет на победители.

"Мисля, че най-важното нещо е да втълпя на играчите, че те трябва винаги да вярват в победата - трябва ни манталитет на победители, защото това често се отплаща. Това обаче не се постига за един ден и може би ще ни отнеме от шест до осем месеца. Но ако си подготвен да работиш здраво всеки ден, винаги ще имаш добър шанс да постигнеш успех. Това е просто, но вярно заключение - не можеш да спечелиш нищо, ако не си работил здраво", завърши италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
18.05.2010 16:04

Ole20Legend абе квалитет къде видя в тея коментари че съм казал да ходите сяка седмица в манчестър??? nofx написа:
darkspeed ти си точния пример за български фен на отбор извън бг гледаш истории титли и прочие но всъщност вие не сте фенове пич а просто шибани ТВ зрители! nofx написа:
точно за тва нямаш право да се наречвш ФЕН един фен помага на отбора психически и финанфово а не кат се псува по форуми или казва за другите отбори че са малки жалки и т.н
дееба малоумниците изтръпнали!!!

Ole20Legend
18.05.2010 00:47

darkspeed остави го тоя ... не знам как може да има толкова прости хора в този сайт ?Не можем да се наречем фенове защото нямаме финансите да отидем да гледаме МЮ през седмица ?Е по голяма глупост не бях чувал.Ти понеже гледаш всеки ден мачове на твоя любим отбор и си им фен.

darkspeed
18.05.2010 00:32

Нямам право да се наричам фен, защото не мога да си позволя да пътувам от България до Манчестър през седмица..? Е по-странна логика от това трудно може да се намери. Винаги съм помагал "психически" на отбора, някога да си видял да се отричам от него, както правят разни други? Относно финансите - не малко пари съм дал за фланелки и други артикули, от две години не го правя, защото всички такива приходи Глейзър си ги прибират в дебелите гуши. Така и не разбрах какво съм виновен аз, че арабите нямат история *smile* .

nofx
18.05.2010 00:12

точно за тва нямаш право да се наречвш ФЕН един фен помага на отбора психически и финанфово а не кат се псува по форуми или казва за другите отбори че са малки жалки и т.н.

darkspeed
17.05.2010 23:41

Ми естествено, че ще гледам това, пък и в прочем няма къде другаде освен извън БГ да го гледам - не понасям българския футбол в това си състояние и не гледам мачове от него (единствените мачове с български отбор които съм гледал в близките години са тези в Европа, където всички с изключение на Черно Море не спряха да се дънят с безсърцата игра).. Един отбор без история е НИЩО. Колкото и пари да има - пак си е нищо. Ти ме наричай както си искаш, но със сигурност аз обичам моя отбор не по-малко от теб. Слабо ме засяга дали смяташ, че просто гледам даден мач, вместо да го изживявам *smile* . Ако твоето разбиране за фен е да ходиш на всеки мач на тима си, въпреки че е на 3000 километра от теб - не всички имаме средствата да го правим *wink* .

rusnacheto
17.05.2010 23:36

Само с пари няма да стане, колкото и да се надъхвате *thumb_up*

nofx
17.05.2010 23:26

darkspeed ти си точния пример за български фен на отбор извън бг гледаш истории титли и прочие но всъщност вие не сте фенове пич а просто шибани ТВ зрители!!!

darkspeed
17.05.2010 22:51

И все пак арабите си оставате малко тимче, независимо от кой отбор съм аз *smile* . И все още нямате нито история, нито традиции, защото това не се купува с пари. Вие сте срам за Манчестър. Вие сте утрепките на футболна Англия. Дори Челси имаха някаква история преди купуването от руснака. Малка, но все пак имаха. Вие нямате нищо. Купувате играчи като Реал Мадрид - да ви продават там артикулчетата.

Jurka5
17.05.2010 22:22

Това,че има бъдеще е пределно ясно.Все пак са най-богатия клуб,но вместо да се замечтават следващия сезон за титла,да влезнат в ШЛ,а титлата примерно вече след 3-4-5 години да им е цел,а това,че искал титлата-кой не я иска?

Yang_G
17.05.2010 22:18

"manutd_forlife" и "darkspeed" От километри смърди, че сте от Юнайтед ! Хванете се гръмнете ! *thumb_up* И до "manutd_forlife" - Това, че твоя микроскопичен мозък не може да разбере какво съм написал не значи, че грешката е в мен ! Смешници ! *lol*

Findo_pz
17.05.2010 20:40

We love you CITY we do,we love you CITY we do,we love you CITY we do...oohh CITY we love you *thumb_up*

Findo_pz
17.05.2010 20:38

Оф неможели да се преборят,Сити е отбор с бъдеще и имат адските играчи както се видя през сезона.Кой друг вкара 4 гола на Челси на Стамфорд Бридж??Ще си говорим след 2-3 години.......и стига сте плюли гледайте си вашите отбори *thinking*

darkspeed
17.05.2010 20:24

Защото нямат история. Защото са жалки. Защото нямат никаква купа от над 30 години. Защото са средняци. Зашото са отбор, изграден само от пари. Манталитет на победители не се придобива просто с парите на някакъв прост арабин. Ще има това отборче да си мечтае да е шампион.. А дори и да си купите титлата, пак никой няма да си затрае, защото с това няма да промените нищо - пак си оставате малък тим без история и без традиции.

manutd_forlife
17.05.2010 20:22

Yang_G какви тъпи коментари направи не е за вярване земи и прочети какво си написал и тогава го публикувай

Yang_G
17.05.2010 20:01

Защо да не се преборят ??? Няма причина да нямат шанс да се преборят ! Имат играчи ! Имат много средства ! Имат треньор, който е печелил трофеи с предишните си отбори ! Имат страхотна академия ! Само им трябва манталитет на победители, но и това ще придобият ! Ще се надявам най-после Сити да станат шампиони и поне малко да си затраят всички идиотчета, които дрънкат само обиди по посока Сити ! Go City ! C.T.I.D

Jurka5
17.05.2010 19:46

Yang_G, *lol* *lol*.Защо да е пристрастна?Ти как виждаш да се преборят за повече от 4-то място?

go6etoo2
17.05.2010 18:55

защо само да мечтае Челси също бяха в началото така

Findo_pz
17.05.2010 18:39

Давайте Сити догодина в ШЛ а защо не и шампиони на Англия *thumb_up*