Емо Костадинов разкри какво ще прави ЦСКА на трансферния пазар

16:54
Емо Костадинов разкри какво ще прави ЦСКА на трансферния пазар
Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов обяви, че клубът ще привлече няколко футболисти през лятото. Целта пред ръководството е да осигури класни попълнения, които да вдигнат нивото на отбора за новия сезон.

"Ще привлечем най-много двама-трима наистина класни футболисти, които ще помогнат на отбора да се стабилизира. Ще има и напускащи и тази седмица ще се разбере кои си тръгват", коментира Емил Костадинов в дискусионно студио Футбол БГ.

"Ако искаме да правим силен отбор, не трябва да продаваме най-добрите си футболисти. Най-важното беше привличането на добър треньор и мисля, че направихме правилния избор с Павел Дочев. Да работиш за идеята "ЦСКА" е доста трудно нещо. Футболисти привлечени при предишния ми престой за скромни суми, бяха продадени двойно и тройно", добави Емил Костадинов.

Костадинов бе и категоричен, че ЦСКА не е подценил мача с Черноморец Бургас.

"Не сме излезли несериозно срещу Черноморец. Имаше две-три млади момчета, които трябваше да тестваме дали имат място в отбора. Балъков не е човекът, който да коментира нашия отбор. Трябва да си гледа собствения тим", каза Костадинов.

Легендарният нападател на "армейците" бе категоричен, че защитникът Александър Бранеков няма да продължи кариерата си в ЦСКА след постъпката му на мача с Локомотив София.

" ЦСКА трябва да изчисти името си, защото в последните години се изговори какво ли не. Бранеков сам определи бъдещето си в ЦСКА с тази постъпка, която си позволи на мача с Локомотив София", завърши Емил Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация